25 MARS - VÅFFELDAGEN!

Mat & Dryck

Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Startade dagen med att göra goda våfflor med hallon, blåbär och grädde eftersom det är våffledagen. Brukar alltid missa alla tema-dagar när man äter något gott, men våffeldagen är ett måste då jag verkligen gillar våfflor och hade planerat min morgon. Klarade knappt av att fotografera eftersom jag var så hungrig men någon bild lyckades jag få innan jag åt upp mina våfflor. Så smarrigt! Resten av dagen ska jag försöka njuta av solen men även hinna plugga.

Gillar

Kommentarer

Lena
Lena,
Typ världens bästa dag! nouw.com/moonshinelullaby
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm
Så otroligt mumsigt med våfflor 😃 Gott med bär till! Jag brukar också missa temadagar men kom ihåg våffeldagen i alla fall 😊blogg.anniesfotografier.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sunday Challenge #17

TEMA | Inredning
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling." Bilden är fotad: Söndag 15 Mars 2015 - 15:07 Inställningar: Bländare - f/5.0 | Slutartid - 1/30 | ISO 500
Tanken bakom: Bestämde mig att fotografera ett stilrent rum och det gjorde jag även som ni ser. Min lillasyster är väldigt duktig på att inredning och hennes smak är precis som min. Eftersom hennes rum var ny städat passade jag på att fotografera hennes och inte mitt. (INTE MITT RUM) Bildbehandling: Höjade bara kontrasten i Photoshop. För att se flera bidrag Annika, Julia, Maria & Matilda - Bidragen kan komma upp senare ikväll.

Gillar

Kommentarer

Bilder ifrån den 16 December 2014


Vet inte varför jag aldrig laddat upp dessa bilder i bloggen, men nu är dom här. Amanda fotograferade mig i mitten av December 2014 och det blev väldigt fina bilder och här är tre stycken. Ni hittar även två stycken i min meny och även en i min header. Under två månader har jag även hunnit fått lite ny färg i mina toppar. Inget jag visat er ännu men det är ingen stor big deal. Så i dagsläget har jag mer blonda toppar, vill ni se hur det ser ut? Kika in här!

Gillar

Kommentarer