21 frågor om 2021

Summering

Förra året gjorde jag ett inlägg med 20 frågor om 2020 men eftersom det är 2021 får det blir 21 frågor istället. En sammanfattning av året och jag vill även passa på att önska er ett fint avslut på 2021, GOTT NYTT ÅR!

Favoritbild under 2021? Älskar bilderna som jag fotograferade i samband med min leverans av Glossybox.

Har jag några mål för 2022? Ja det har jag och dem kommer upp i början av året i ett eget inlägg.

Favorit frukost under året? Startade året med att jag blev helt kär i havregrynsgröt, stekta äpplen och vanilj mjölk. Brukar annars inte ha någon favorit när det kommer till frukost men efter att man testat detta så blir man besatt.

Årets bästa inlägg? Finns ganska många bra inlägg jag har skapat under året. Skulle rekommendera mina inlägg där man kan få idéer om bloggämnen men det bästa och viktigaste inlägget måste vara "skatta på produkter och pressutskick?"

Hur har mitt år varit med bloggen? Började året med att blogga varje dag och jag var väldigt aktiv men när vi började komma till juni och jobbet började rulla för fullt så minskade mina inlägg. Det är inte konstigt att det blev ett stup med bloggen där.

Årets roligaste jobb inom mitt företag? Något som jag fortfarande inte har berättat är det här hemliga jobbet som jag gjorde i somras. Ni visste att jag gjorde ett jobb men inte mer än så. I somras fotograferade jag bilder till Elon på deras produkter men också några arkiv bilder till TV4 som var i samband med inspelningen av Så Mycket Bättre. Så roligt projekt att fotografera!

Vilken är min motgång under året? Att hitta en lägenhet. Har letat och letat men hittar ingen och om det är något jag inte vill göra är att bo i en väska. Vill så gärna flytta ihop med Jonathan och det känns bara som en motgång just nu och om det inte varit svårt att hitta ett boende tillsammans har det varit en motgång att vi ses enbart 6 dagar varje månad (förutom sommaren) och det har varit tufft. Vi bor på samma ö men ändå krockar det för oss vilket är en tuff grej för mig.

Vilka är dem tre bästa inköpen? Först och främst all rekvisita som jag samlat på mig under året. Min tanrevel som jag kommer ha så mycket nytta för under åren och min nya Douchebag.

Vilka länder besökte du i år? Det är ytterligare ett år med en pandemin så det blev ingen resa även fast jag gärna hade viljat packat väska och upptäcka något nytt men det fick bli en trip till Ullared via Gullspång i Sverige. Utöver det har jag varit i Landskrona två gånger det här året när vi har varit på varv med fartygen.

Favoritprojekt under året? Älskar när jag hade lite mer tid för att skapa egna projekt och mitt favorit projekt måste vara det jag gjorde i slutet av förra året men publicerade i början av året och det är textur ifrån olika produkter. Sedan älskade jag att få följa med Johanna på ett styling projekt och fotografera lite snabbt.

Tre saker jag lyckades genomföra under 2021? Fira min bror som fyllde 30 år. Baka betydligt mer än tidigare år och något som ni borde testa är mjölkchokladsnittar. Wow! Hålla kvar min hudrutin utan att min hy ska gå i tusen bitar.

Hur firade jag min födelsedag? Kvällen innan min födelsedag var det personalfest och där firade min kollega mig med presenter och hotell. På min födelsedag blev det lunch och middag med min syster innan jag åkte hem till mig. Dagen efter fick jag ett blombud av killen så han hade arbetsvecka. Gjorde inte något superstort men är så nöjd ändå!

Något inköp jag hade viljat gjort? En resa hade inte varit helt fel.

Tre stora förändringar under året, vilka är det? Lärt mig att inte hata på mina ögonbryn, det är något jag alltid gjort fram till i år. Jobbat konstant på sjön nästan hela året vilken är en stort förändring. Inte fotograferat med min mobil, det är nästan en stor besvikelse eftersom det brukar ske att jag glömmer bort att fotografera ibland men ett helt år, vad hände?

Förväntningar för 2022? Skulle gärna önska att detta år blir lite lättare för mig men sedan har jag även förväntningar för ett fullspäckad år både privat men också när det kommer till jobb. Hade även viljat skippa pandemin men det önskar vi alla.

Vad vill jag lämna kvar i 2021 och inte ta med mig till 2022? Enkelt, min osäkerhet.

Har jag några planer för 2022? Det finns en sak som jag har spikat och nu måste det bli av, det får inte bli inställt av covid. I slutet av sommaren ska jag spela Kubb-Vm och det är en av dem bästa helgerna på hela sommaren och två år utan denna helg är okej men inte en tredje gång. Annars har jag bara små planer.

Något du önskar att du gjort mer av? Unna mig själv mer saker som tillexempel naglar.

Två saker som inte hänt tidigare? Började släktforska och jag är långt ifrån färdig men det har jag inte gjort tidigare på samma djup som jag gör nu. Går tillbaka väldigt långt. Sedan blev det första gången jag fick en julklapp ifrån fartyget som jag jobbar på eftersom jag är vikarie så det är väldigt roligt faktiskt att få julklapp där ifrån. Handdukar behövs alltid.

Minst tre ord som beskriver året? Kämpigt, underbart och arbete

Vad ska jag göra innan det blir 2022? Jag måste försöka rensa min telefon på bilder. Det är alltid skönt att lägga över bilderna på en hårddisk och ha ett tomt album i början av året samtidigt som jag kommer åt alla bilder om det skulle behövas.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar