11-02-13

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4 Hur bra gick det på en skala mellan 0-10 att ta tag i bloggen? Inte så bra. Helgen har vart mycket bra med både mys och utgång med mina vänner. Den här veckan ska jag ta tag i både min kamera och bloggen, mina vänner får faktiskt vänta. Har lovat att blogga så många gånger så nu måste jag skärpa mig! Jag saknar att blogga, men ändå finns det ingen tid för bloggen. Men nu hoppas jag på en bättre start att blogga!
Bilderna är ifrån dagen, blev en fotorunda med Johanna och My under eftermiddagen och därefter blev det fika med mina syskon. Perfekt eftermiddag för att vara den första dagen i veckan. Hur har ni det mina favorit besökare och läsare? Missa inte min tävling i bloggen!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

anna,
va hittar du på då?
annamarialarssson.blogg.se
Annika,
Li,
Hej! Jag har veckans blogg tävling på bloggen just nu, vinnaren får en länk i menyn tills nästa vinnare dras. Hoppas du är med 😊 http://liella.blogg.se/2013/february/veckans-blogg.html#comment
liella.blogg.se
Mikaela,
- Ja, eller hur! Super duktiga! 😉 Åh gud så gott det ser ut, din blogg är verkligen trevlig måste jag säga! 😊
mickanfoto.blogg.se
JB - fotoblogg,
- Tack! 😊
jojjjjohs.se
madde!,
sv: inga problem! nä absolut inte!;) ska ta och kolla in den:) ha en bra kväll!
maaddess.blogg.se
Johanna [foto],
svar: Taack! 😃
johannafyra.blogg.se
? E D I T H ? ,
så härliga bilder! ^^
ediths.blogg.se
JOSEFINE ANDERSSON,
ALLTSÅ såå jäkla fina bilder bea!!!! [jag hoppas du kallas så. annars blir det pisamt HAHA] sv: åhåå men tackar så himlans sötnos 😊!!!
josefineandersson.se