your words, or my words?

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag har redan gjort ett inlägg med saker som jag stör mig på, men jag tänkte göra ett till fast med två andra saker. Ingen behöver ta åt sig, men vill ni göra det visst det är upp till er själva. Jag stör mig på detta och det betyder att inte alla andra gör det också.

Jag stör mig på små som röker, jag tror dom faller i grupptryck. Dom kan inte röka och dom kan inte köpa och springer runt som små barn för att hitta någon att köpa. Nu snackar jag dom som är 13-16 år och som verkligen inte kan röka och röker för att sina vänner röker eller för att det är coolt. Kom igen, det är inte coolt att röka. Det är vad jag tycker håller ni med?

Jag stör mig också på fjortisar som inte fattar något. Jag har också vart fjortis en gång i tiden, men jag har inte vart som dom är idag. Jag insåg att det var pinsamt att vara fjortis, att sminka sig som man gjorde. Men i dagens läge förstår dom inte vad pinsamt är och man är inte snyggare för att man är fjortis. Jag tycker det är störrande att folk inte kan förstå hur pinsamma dom är. Men visst vill dom vara fjortis upp till dom, men dom kan ju bete sig lite och inte visa att dom är 5 år.

Håller ni med mig om sakerna eller inte? Vad stör ni er på för saker?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Natalie E,
Vad har du för dator? 😊

Håller med om dedär sakerna!
nanoko.blogg.se/
julie,
du tar jättefina kort! 😊
juliesofia.blogg.se/
usch hatar också rökning.
Jag är 14 och några av mina kompisar röker. även snusar och dricker.
FY
håller mig alltid undan från sånt...
josefinsdream.blogg.se/
Claudia,
åh gillar bilden! =9
claudiias.blogg.se/
Josefine,
Jag tycker också att det är patetiskt av småbarn som röker. Jag menar...det vet inte ens HUR man röker. En gång fick jag en förfrågan av en 10 åring om jag kunde köpa ut åt henne...så sjukt :s
theblackcherry.blogg.se/
Matilda,
Det påslakanet är så härligt 😊 Har ett likadant 😊
missbuttercup.blogg.se/
fashion by idag,
Åh vilken fin bild! Älskar verkligen ditt påslakan! Var har du hittat det?
fashionbyidag.blogg.se/
Anna,
Jag håller med. Samtidigt tycker jag det är väldigt tragiskt ! En 13-åring ska väl inte börja tonåren med en cigg i munnen eller?! Grupptryck är sjukt. Kan verkligen leda till allt möjligt. Dagens fjortisar är ganska pinsamma- de hörs och märks 24/7! •Sluta skrika för minsta lilla grej!!! • känns som att fjortisarna är i högre ålder idag än förr eller bara inbillning kanske... Sen en helt annan grej; jag har också det lakanet så fint !! Kram ♥
forestman.blogg.se/
Nathalie,
johanna,
På tal om ingenting, måste bara få säga att vi har likadant överkast till täcket 😊
fanatsii.blogg.se/