You will not get away

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50 mm

Just nu känner jag att jag behöver ha en fotostund med min kamera, börjar få lite bildbrist. Idag i skolan har jag inte var på humör men ibland går det inte att vara sur eller ledsen för min klass ställer alltid till med roliga saker. Imorse fick vi tårta eftersom Johanna i min klass fyllde år igår. Sen har även jag och Elin kommit långt på vårat arbete som vi ska fixa nu, kommer bli riktigt roligt. Efter skolan när jag kom hem skulle jag ta en buss för att åka in och se bio med Elin och Lucas i min klass, men ingen buss gick. As surt, jag som var sugen på att se bio!!

Istället blir det att ta det lungt och bara koppla av hemma, ska försöka plugga lite matte också. Imorgon ska jag även få träffa min pojkvän och jag om jag känner mig rätt kommer allt bli mycket bättre. Jag vill verkligen inte må som jag gör så det kommer bli riktigt skönt att träffa honom och kunna släppa allt annat. Min kärlek är allt!

Vad har ni gjort idag då?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

ellen,
riktigt fin bild!!
ellenvogler.blogg.se/
ellen,
sv; tack så mycket! kram! 😊
ellenvogler.blogg.se/
rebecca ( F O T O ),
underbar bild !
rrrebeccah.blogg.se/
rebecca ( F O T O ),
underbar bild !
rrrebeccah.blogg.se/
Chayenne - Mamma till Freja,
Fin bild 😊 Älskar vinterbilder
sense.webblogg.se/
T E S S & F I L L A N,
Snygg blogg, vill du göra länkbyte? 😊

KRAM
fillanotess.blogg.se/
Player X,
En bild säger mer än 1000ord, eller vad brukar man säga? =) jag har byt till vinterdäck på bilen min. Lika bra att få det gjort INNAN vintern drar igång på allvar -_-
gamingground.blogg.se/
Sofia,
LINN - foto & vardag,