you make me cry, it's what I call love

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50 mm

Nu är jag hemma på landet igen efter två veckor om vi inte räknar med när jag var hemma i måndags. Jag vet inte vad jag tycker, det känns tomt och jag känner mig lite rastlös fast jag vet att jag har en hel del att göra. Jag har inte haft tid för bloggen dom senaste dagarna, men tänkte berätta lite kort vad jag gjort i alla fall.

Min torsdag var helt okej, i skolan fick vi en uppgift där vi skulle göra ett visitkort. Det var roligt i början, men sen när man inte fick så mycket mer idér blev det tråkigt. plus att halva mitt arbete försvann för att datan knäppte av sig eller det var en av våran lärare som höll på med sladdar. Mer om den torsdags kvällen var mest kaos tycker jag, blev bara helt trött för det hände så mycket. Men det blev en mysig kväll med några vänner i alla fall.

Min fredag var också helt okej, den var bättre senare mot kvällen. Runt tre tiden var vi hemma hos Kevin och Tottes farmor och farfar och fikade. Riktigt mysigt, vi satt även och kollade på bilder från deras barndom. Efter blev det inte mycket tid över för att laga mat. Resten av kvällen blev det att dra in och se hockey med, Simon, Kevin, Emma och Totte. VisbyRoma vann med 6-0 om jag inte minns helt fel, efter träffade vi min bror och drog vidare på någon fest som var helt åt skogen. Men vi fick en rolig stund på vägen hem i bilen så kvällen var inte helt förstörd!

Idag har vi också gått upp tidigt för att se GGN (Gotland Grand National) det var inte kallt och det var inte tråkigt heller. Plus att jag fick några bilder där ifrån, en bra dag kan man säga. Sen blev det att ta bussen för min del och åka hem hit till landet. Jag sa även att jag skulle ta kort med min pojkvän i onsdags, men det blev inga bilder. Så jag måste ännu fixa bilder till min header, men ska försöka så snabbt jag kan. Plus att imorgon blir det sovmorgon för min del, riktigt skönt!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

bella,
ja det är det väl, lite trött bara! 😊
ciaobellaaa.blogg.se/
fanny ahlm,
? sandra - FOTO ?,
sv: tack! okej, jodå jag mår bara bra, lite trött bara 😉 kram
sandraerikssoon.blogg.se/
Katrin,
Svar: Inga problem 😊
stoltsyrianiiiq.blogg.se/
Nathalie Nyrén,
? sandra - FOTO ?,
sv: ja 😊
du, en fråga!
Jag funderar på att skaffa mig ett nytt objektiv, har du något tips på ett bra objektiv? helst macro 😊
sandraerikssoon.blogg.se/
Katrin,
Svar: 😊. fixar du designen sjävl eller:)?
stoltsyrianiiiq.blogg.se/
MALIN - LITTLE SKYSCRAPER,
Hoppas att du har haft en bra helg och att veckan blir minst lika bra! (:

http://modeapa.blogg.se/
modeapa.blogg.se/
j o h a n n a,
svar: Bra! 😊

Riktigt coola bilder! 😃
johannafyra.blogg.se/
Alexandra Pallin,
lägg upp flera bilder, ett jelt jätteinlägg med fler bilder från ggn! 😊
Alexandrapallin.devote.se