Vinshoppen

Samarbeten

INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED VINSHOPPEN

Grädde är inte bara något man har till kladdkaka, glass, pannkakor, goda bakelser utan även min favorit dryck som är kaffe. Grädde är så mycket lyxigare en skummad mjölk och vanlig mjölk, är det något jag gärna köper i affären så är det grädde. Grädde passar till så mycket mer än bara goda tårtor utan även alla underbara drycker som det finns i dagsläget. Kan stå och vispa grädden för hand om det behövs men med en gräddsifon löser man grädden på noll tid och detta är absolut något jag kommer införskaffa mig väldigt snart. Något jag även behöver införskaffa mig är patroner till gräddsifon som kommer underlätta min vardag extremt mycket. I vanliga fall när jag gör grädde blir det lätt att man slänger mer än man använder och jag är inte personen som orkar vispa små mängder hela tiden.

Men problemen med alla spill kommer lösa sig för grädden behöver inte slängas längre utan den kan stå i kylsen flera dagar utan att bli gammal. Förutom att toppa kaffet med snyggt grädde kan det vara så fint att spritsa på sina tårtor då det finns tillbehör. Hos vinshoppen.se hittar man prisvärda patroner med ett stort utbud. Vill man verkligen stå och vispa grädden när man kan fixa den på noll tid och man vill absolut inte stå utan patroner när man verkligen vill ha grädde.

Patronerna är fyllda med luftgas som skapar ett tryck i sifonen som gör att grädden "vispas" En patron räcker upp till cirka en halvliter grädde men det finns andra volymer om det önskas.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

fiaberggren
fiaberggren,

Härligt! Har haft gräddsifon på jobbet men har ingen privat. Vet dock att de var fantastiska att använda på caféet jag arbetade på. Så det är ju ett superhärligt tips. Aldrig ens tänkt tanken på att det är något man kan införskaffa sig privat <3

nouw.com/fiaberggren