VECKAS LISTA

Veckans besvikelse - Slutet på en film jag faktiskt trodde kunde vara en ny favorit. Filmen ”Pieces of a women” tycker jag hade en bra början men sedan spårade det ur, det är inte speciellt mycket bra utan enbart känslor där jag får panik i vissa scener. Slutet är det värsta eftersom man inte får veta något, man får inte veta vad som händer med någon utan det är bara ett slut helt plötsligt. Långdragen och konstigt uppbyggt. Inte någon film jag rekommenderar för man blir bara besviken tyvärr.

Veckans bästa - Lyckas bocka av ett av mina mål för det här året. Har alltid viljat göra något med mina ögonbryn, nu har jag färgat brynen, gjort brownlift och även fått en form som inte är helt färdigt ännu. Väntar ännu på några hårstrån som ska komma för att slippa fylla i mina ögonbryn men jag känner mig så nöjd med mina ögonbryn som faktiskt ser jämnare ut är någonsin.

Veckans firande - Den här veckan har min älskling fyllt 34 år och jag har självklart firar honom med presenter och kärlek. Vi åt även smörgåstårta tillsammans med hans familj vilket var så mysigt och resten av kvällen spenderade vi hemma.

Veckans påminnelse - Tiden är här och nu gäller det att betala tillbaka mitt lån ifrån CSN, blev inte förvånad eftersom jag visste att det skulle ske men fick en påminnelse. Ska bli skönt att börja betala tillbaka samtidigt som det är lite jobbigt.

Veckans energikick - Den bästa klicken för sen här veckan var under gårdagen när jag fick visa ett projekt jag jobbat med och jag visade inte vara upp det här på bloggen utan uppdaterade även min Instagram som varit tom när det gäller flöde. Väldigt kul att få höra era åsikter och tack för alla fina kommentarer. Blir verkligen så glad av era åsikter!

Veckans present - Egentligen skulle jag och min kollega byta julklappar redan i början av december när vi skulle jobba tillsammans men det blev inte så eftersom hon blev sjuk. Vi har inte jobbat tillsammans och nu en månad senare bestämde vi oss för att ta en kaffe samt byta julklappar. Fick en underbar filt av henne samt ett presentkort, så fint av henne!!

Veckans vill ha - Nya naglar, nu när jag ändå inte jobbar kan jag ha akrylnaglar.

Veckans podd - Skulle ljuga om jag sa att jag lyssnar på podd ofta, dock kommer jag inte ljuga om jag säger att jag lyssnat på podd dem senaste dagarna. Olösta mord är en podd jag tidigare kikat på men inte varit en aktiv lyssnare men den här veckan blev det ändring. Flera avsnitt kommer handla om ett mord här på Gotland och det betyder att jag blev fast bara av att höra att avsnitt skulle släppas om det mordet. Ser fram emot att få lyssna på alla kommande avsnitt.

Veckans mysigaste - Måste faktiskt säga att det är så jäkla mysigt att sitta hemma i soffan tillsammans med min kille och spela Sackboy, älskar att spela Playstation-spel med honom eller egentligen bara Sackboy för det är min typ av spel, haha.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

linneassofie
linneassofie,

Så grymt att redan ha checkat av ett mål! Vill sååååå gärna testa browlift! Kram fina <3

nouw.com/linneassofie
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Vilket mysigt firande! Vi äter alltid smörgåstårta när olov fyller år och det är så gott! Och så härligt med ögonbrynen, ibland måste man prioritera sig själv lite mer❤

nouw.com/emmeliesehlin
johnssons
johnssons,

Grymt att du redan checkat av ett mål❤️

nouw.com/johnssons
fiaberggren
fiaberggren,

Älskar det här inlägget! <3 Jag har också gjort browlift, det är så härligt! Haha, jag fick också en påminnelse från CSN att betala tillbaka !

nouw.com/fiaberggren
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Ett underbart inlägg som alltid! Älskar såna här inlägg verkligen! Åh stort grattis till honom i efterskott, hoppas han fick en magisk dag. Mums för smörgåstårta! Jag vill alltid äta smörgåstårta på min födelsedag, festmåltid enligt mig hihi. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Härligt att du redan har hunnit bocka av ett mål! 😊

nouw.com/frozenvanilla
T',

Vilken härlig lista! Skulle också vilja ha naglar. Har aldrig gjort på salong eller liknande.

devote.se/babustyle
Johannna
Johannna,

Åh vilken härlig lista, också kul att du fått fixat ögonbrynen <3

nouw.com/johannna
by_anniess
by_anniess,

Så fin du är och snygga bryn!<3 Lyssnar inte heller på podd ofta, för sällan faktiskt 😉 *ler* Kram<3

nouw.com/by_anniess
Linnéa,

Så härlig lista ❤️. Roligt att ni ska byta klappar med kollegorna ⭐️

nouw.com/linnealiebig
beattriicee
beattriicee,
Vi är inte bara kollegor utan bästa vänner! 🧡
nouw.com/beattriicee