VECKANS LISTA V.34

Veckans lista

VECKANS MYSIGASTE - Regn, regn & regn. Om bara några dagar börjar hösten och jag är redo för regn och mysväder.

VECKANS BÄSTA BILD - Bilden på solrosen är absolut en favorit från veckan!

VECKANS SPONTANA HÄNDELSE - En resa till Ullared. Vi hade pratat om att göra något men vi var så veliga och hade några idéer men det var inte förrän torsdag kväll vi bokade hotell och båtresa. Tidigt på fredagsmorgon lämnade vi ön och körde mot Ullared, vi stannade där en natt och sedan åkte vi tillbaka. Vi var kanske i Ullared 24 timmar totalt och resten av tiden åkte vi båt. Så spontant blev det verkligen men shit så kul det var att få komma iväg och även få visa runt Malin som aldrig varit på i Ullared eller på Gekås.

VECKANS BÄSTA - Bästa med hela veckan är att jag fått varit ledig, behövde verkligen ledighet efter 2 intensiva veckor.

VECKANS SERIE - Är långt ifrån färdig men jag har kommit en bra bit in på sen nya säsongen Lucifer, så bra!

VECKANS SÄMSTA - Min rutin när det gäller mat, när jag är hemma själv kan jag gå i dagar utan att äta klokt medan när jag umgås med någon, är på jobbet eller reser iväg så funkar mina rutiner utmärkt. Mycket handlar om att jag tycker det är tråkigt att laga mat osv så min balans och rutin försvinner när jag är hemma och det är inte bra!

VECKANS VILL HA - Jag vill verkligen ha pastasallad, jag vet inte varför jag drar ut på det? Borde bara bege mig till affären för att handla allt. Måste faktiskt ta tag i detta under kommande vecka, det är inte okej att vara så sugen på pastasallad som jag är och speciellt inte när det har pågått i flera veckor. Under veckan måste jag äta pastasallad!

VECKANS TIPS - Kolla aldrig på TikTok eller Pinterest innan du ska somna, du fastnar lätt i dessa två appar och helt plötsligt är det morgon.

VECKANS GODASTE - Hotellfrukost, jag älskar hotellfrukost, mhmmmm!

VECKANS INKÖP - Tänker att ni inte ska behöva lyssna på alla inköp jag gjort den här veckan så istället väljer jag mitt första inköp. För några veckor sedan förbokade jag ett par sandaler och den här veckan kom dem till butiken så jag åkte förbi Johanna för att hämta upp dem och jag blev så förälskad att jag valde att beställa ett par till fast i en annan färg. Älskar mina sandaler ifrån StyleMood, dem är så bekväma och snygga. Grymt bra inköp den här veckan och detta är bara ett av alla inköp!

VECKANS FUNDERING - Resa, resa, resa, resa. Den här veckan har jag verkligen funderat över hur extremt taggad jag är på att resa iväg och när det är okej att börja resa igen. Vet att det är okej att resa till några ställen men COVID-19 förstör ändå för att kunna resa iväg och njuta istället för att stressa/tänka på viruset.

VECKANS ENERGIBOOST - Energikicken står min älskade far för den här veckan. Man blir helt varm i själen när man ser honom på första sidan i tidningen, alltså första sidan. Artikeln handlade om att pappa har tillsammans med sin sambo plockat över 210 kg blåbär och sålt runt omkring här på ön. Men han plockar även salmbär och säljer men det var inte huvudsaken i artikeln. Jag blir helt stolt över honom för han jobbar som vanligt, gör massor med saker på sin fritid samt att han nu säljer bär. Han har passerat passion egentligen men har ändå mängder med energi och vill göra allt detta. Woooow, detta gjorde min vecka extra bra!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,
Ääälskar hotellfrukost, typ det bästa som finns ju! Jag kan också slarva sådär ordentligt med maten de dagar jag är bara är hemma, usch, haha! <3
nouw.com/aliceemericsson
beattriicee
beattriicee,
Jaaa, det bästa som finns!! <3
nouw.com/beattriicee
ArielC
ArielC,
Jeg hater vanligvis regn, men jeg er så klar for regn og høststormer, når jeg kan sitte inne å kose meg! Og jeg er 100% enig i å ikke se på Pinterest og Tik Tok rett før jeg skal sove, skal bare se noen få også plutselig har det gått 2 timer i steden haha! Har begynt å lese på kveldene i steden, og merker det er mye enklere å sove uten at jeg er på mobilen lenge 💓
nouw.com/arielc
beattriicee
beattriicee,
Ja men det låter klokt! 💕
nouw.com/beattriicee
Amanda (Swedish Passport),
Så kul att få läsa, och hur kul med den spontana resan till Ullared?? Jag vill också, haha! Köpte också de där sandalerna när jag var nere på Gotland för ett par veckor sedan, men i senapsgult, och älskar dem så mycket 😃
swedishpassport.com
beattriicee
beattriicee,
Åh, dom sandalerna är så fina. Älskar den färgen också men behöver nog bara 2 par och inte 3 par 😂😍
nouw.com/beattriicee
Amanda CL - Life is art,
vad kul med Ullared 😃 tycker fotot på solrosen var väldigt fint 😊
Sandlarerna såg verkligen sköna ut
Vad handlar Lucifer om?
amandacarlberg.se
beattriicee
beattriicee,
Dem är så sköna! 😍 Svårt att förklara men det handlar om att djävulen kommer till jorden och det blir kärlek, polisarbete och massor med drama!
nouw.com/beattriicee
enna,
Härlig lista! Hotellfrukost är såå härligt och dina naglar är så fina 😊
sayyeastofashion.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
lifeofkile
lifeofkile,
Men hur söta sandaler?!😍
nouw.com/lifeofkile
beattriicee
beattriicee,
Sååååå söta!!
nouw.com/beattriicee
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Du verkar ha haft en toppenvecka ju! Så mysigt med hotellfrukost! Kram ☺️❤️
nouw.com/hannakarlzzon
beattriicee
beattriicee,
Verkligen! 😍
nouw.com/beattriicee
amandassofi
amandassofi,
Så skönt att du fått vara ledig!
nouw.com/amandassofi
beattriicee
beattriicee,
carroat
carroat,
Gulliga du! ❤️
nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,
❤️❤️❤️
nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,
Hoppas att allt är bra med dig hjärtis ❤️❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Hoppas allt är bra med dig också hjärtis! ❤️
nouw.com/beattriicee