VECKANS LISTA V.32

Veckans lista

VECKANS MYSIGASTE - Familjetiden som jag hade dagen utan innan min arbetsvecka började!

VECKANS BÄSTA BILD - Kan inte bestämma mig så kommer välja både solnedgången samt på min älskade lillebror!

VECKANS BÄSTA - Den här jobbveckan har snart passerat men jag har ännu en vecka kvar då jag valde att hoppa in extra på min frivecka. Men det bästa den här veckan har varit att arbeta med mitt dreamteam och att jag även fick veta att jag kommer få jobba med pojkvännen nästa vecka. Så om jag inte får mitt dreamteam så får jag min pojkvän istället, hur underbart är inte det? Ångrar inte att jag blev bokad för jobb 2 veckor i sträck. Egentligen skulle vi jobbat på olika båtar och vara ifrån varandra i 3 veckor men sen blev det ändrat. Även fast vi inte umgås speciellt mycket på båten är jag så glad att jag kommer träffa honom några dagar och inte behöva vara utan honom så länge.

VECKANS INLÄGG - Inlägget där jag delar med mig av mina gotländska ord #2.

VECKANS MÅENDE - Det är svårt att kunna ge ett klokt svar under en arbetsvecka eftersom det pendlar ganska mycket. Vissa dagar är jag stressade, vissa nätter sover jag knappt 3 timmar och andra dagar är allt bra. Men om jag ska jämföra den här veckan med resten av alla andra arbetsveckor så har den här veckan varit tuff, jag ställer höga krav på mig själv, stressar upp mig så sömnen får lida och sedan har jag varit extra känslig den här veckan utan att riktigt veta varför. Men tur att jag har ett grymt team som stöttar mig!

VECKANS SÄMSTA - Att jag helt plötsligt vill hitta på 100 olika saker när jag är fast på jobbet.

VECKANS JOBB - Jämna veckor betyder arbetsvecka för mig och egentligen skulle min arbetsvecka vara färdig på måndag men istället så har jag blivit bokad en vecka till. Så jag kämpar vidare och jobbar två veckor i sträck istället. Inser att jag enbart varit ledig 6 dagar på 28 dagar när jag jobbat min kommande vecka . Det är kämpigt med tanke på hur många timmar vi jobbar på en vecka (ungefär mellan 70-85 timmar på en vecka) men det kommer kännas så skönt när lönen kommer!!

VECKANS TIPS - Ställ inte för högra krav på dig själv!

VECKANS GODASTE - Nutella trenden fortsätter men den här gången vart det inte bara nutella utan även Churros. Detta är något som jag måste baka hemma, så gott!

VECKANS INKÖP - Trodde faktiskt inte det skulle hända men helt plötsligt så gjorde jag det. Jag klickade på beställ knappen utan att jag riktigt hade tänk igenom mitt köp. Notera att jag gärna vill lukta på parfymen innan jag köper något men den här gången gjorde jag en spontanare. Caia Cosmetics har två parfymer och jag kunde inte bestämma mig så jag valde att klicka hem båda, haha en riktigt spontanare. Blev väldigt glad av att jag gillade båda två så gjorde ett bra inköp trots spontaniteten som sällan dyker upp!

VECKANS TANKE - Blev först chockad av händelsen att jag funderat väldigt mycket på den. Tidigare i veckan laddade jag upp en bild på min story, 12 timmar senare får jag upp ett meddelande där det står att jag bryter mot reglerna som Instagram har. Jag blev väldigt fundersam och läste igenom alla regler men hittade inte problemet? Efter några timmar så kom jag på problemet eller kanske inre. Bröstvårtan syns på min lillebror, första bilden i det här inlägget är bilden jag laddade upp. Att ladda upp bröstvårtor på killar är ok men inte tjejer så har det varit när man använder sig av Instagram, men min lillebror är en kille så jag förstår ändå inte problemet? Han har långt hår så dem kan tolkat att det är en tjej men varför inte läsa texten i storyn? Tänkte även om det är skillnad på barn och vuxna men det är ingen skillnad så länge man är kille? Började tänka på att det var pga hans utryck men vad är det för diskriminering? Jag fattade inget men det måste vara för att dem tror att det är en tjej, vad ska det annars vara?

VECKANS ENERGIBOOST - Mitt älskade team här på båten, woooooow vad vi har kul tillsammans!

VECKANS CRAVE - Pastasallad. Både jag och Jonathan har prata om det i två veckor att vi skulle laga det tillsammans då jag älskar den maten och det är så enkelt att kasta ihop. Men har vi gjort det? Nej! Så nu kommer suget och jag vill verkligen bara komma hem och laga en god riktigt pastasallad! Mhmmmmm!

VECKANS UPPTÄCK - Känns nästan pinsamt att behöva säga det men att jag måste missat nyheten helt. Fattar inte hur men på något sätt har jag lyckas. Den 2 Juli kom det flera nya butiker till Gotland och 1 månad senare upptäcker jag det? Måste missat att läsa nyheterna den dagen. En av butikerna är NAKD vilket är så spännande.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Lisefoto,
Magiske bilder! Likte spesielt portrett bildene , de øverste , men så himla mysig vecka!
lisefoto.bloook.no
beattriicee
beattriicee,
amandassofi
amandassofi,
Så skönt att du ska få vara på samma båt som din kille, mycket värt!
nouw.com/amandassofi
beattriicee
beattriicee,
Jennifer´s syn på livet,
Vad jobbar du med? 😃 Vad kul att få jobba tillsammans med pojkvännen din 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
beattriicee
beattriicee,
Ja så kul!! 😍 Jobbar ombord på en båt!
nouw.com/beattriicee
ArielC
ArielC,
Pastasalat har jeg cravet mye selv den siste uken! Tror aldri jeg har hatt det før, likevel har jeg såå lust på det nå 😂 Så utrolig fine bilder, de var virkelig magiske!!!
nouw.com/arielc
beattriicee
beattriicee,
Taaaack ❤️
nouw.com/beattriicee
trix
trix,
Blev väldigt nyfiken på vad det är för jobb du gör på båten 🙈 en väldigt intressant och inspirerande lista att läsa!
nouw.com/trix
beattriicee
beattriicee,
Kan göra ett mer inlägg om det men jag städar mest ombord! 😍
nouw.com/beattriicee
Ida,
Så roligt att läsa finaste du!! Så fina och härliga bilder som vanligt<3 Med gud vad konstigt det med Instagram?? Det är ju ett barn och dessutom en kille, tycker förvisso inte det hade spelat någon roll om det varit en tjej men deras regler verkar väldigt skeva.. hade verkligen velat veta vad deras anledning till att ta väck din bild va för det kan ju omöjligtvis finnas någon. De måste vara helt ute och cykla haha!
idanilssonphoto.se/
beattriicee
beattriicee,
Ja alltså det är så konstigt med Instagram bilden, blev typ arg! Så konstigt också!! ❤️
nouw.com/beattriicee
enna,
Men oohh så gott! Speciellt med nutella 😊
sayyeastofashion.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
happyM
happyM,
Älskar (som du vet) alla dina bilder hihi, men alltså dem på din lillebror var såååå underbara!!! Ren glädje bara ❤️ Åh som jag saknat din faaantastiska blogg och dig älskade du ❤️❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Tack!!!! ❤️❤️ och jag saknar dig!!!
nouw.com/beattriicee
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Churros har jag inte provat. Påmminer det typ som langos/donats ? Var köpte du dina? Skickar en styrkekram till dig 💗
nouw.com/dreamandcreativity
beattriicee
beattriicee,
Jaaa det gör dem! Köpte dem i Visby! ❤️
nouw.com/beattriicee
Yolanda,