VECKANS LISTA V.31

Veckans lista

VECKANS MYSIGASTE - Ännu en vecka till där jag kan skriva att veckans mysigaste har varit att umgås med familjen. Behöver nog inte förklara, familjetid är så behövligt och mysigt!

VECKANS BÄSTA BILD - Lätt beslut! Den här veckan har en av era bilder varit bäst. Eller en av era bilder, jag har svårt att välja en bild så det blir flera bilder. Att sitta och redigera fina bilder som ni skickar till mig är en dröm. Så bästa bilden/bilderna kommer ifrån er och jag är så taggad på att visa er hur jag valt att redigera era bilder.

VECKANS BÄSTA - Jonathan. Vet inte vad jag mer ska berätta? Jag lever fortfarande i min bubbla som är fylld med känslor. Jag är så lycklig att bara vara i hans närhet eller höra hans namn. Han gör mig löjligt kär och energifylld. Vi har verkligen tagit vara på våra dagar som vi haft under veckan, min sista vecka på sommaren tillsammans med honom är snart slut och när vi båda är lediga nästa gång är vi i slutet av månaden vilket innebär att hösten börjar smyga sig fram.

VECKANS MÅENDE - Bra, bra, bra! Den här veckan har jag verkligen mått bra. Har haft någon några negativa händelser men inget som väger upp mitt mående för hela veckan.

VECKANS SÄMSTA - Den här veckan eller helgen skulle jag egentligen spelat kubb med mitt älskade lag och ha den bästa helgen på hela sommaren. Men som allt annat ställs det in pga viruset. Hade koll på att det skulle ställas in men tanken av att bara veta att bästa helgen på sommaren passerade utan att jag fick uppleva den är väldigt jobbigt!

VECKANS JOBB - Det betyder inte att jag måste vara på båten för att uppfylla veckans jobb utan det kan även vara något personligt och den här veckan har jag ansträngt mig och försökt att låta bli att pilla i mitt ansikte. Är expert på att ha mina händer i ansiktet och det är inte så bra. Innan var det inte bra men nu är det ännu värre att ha sina händer i ansiktet. Har även jobbat ombord på båten två dagar den här veckan. Vi avslutar alltid våran jobbvecka på måndagar men jag valde att hoppa in och jobba extra på tisdagen då det behövdes. Den här veckan har jag haft en mindre dag av ledighet för att jag jobbade in men jag älskar att kunna hjälpa till så det känns helt okej!

VECKANS TIPS - Alla magiska filmer/säsonger som släpps på Netflix just nu. The kissing booth 2 har kommit ut (och den är SÅ bra) sen har säsong 2 på The Sinner kommit och snart kommer både Lucifer samt en ny säsong av The Rain. Det finns mängder med bra filmer eller serier just nu och då kommer det att dyka upp ännu mer inom kort!

VECKANS GODASTE - Ojojoj, den här veckan borde vara svår eftersom jag ätit väldigt mycket som är gott men som alltid slår ingen min drink. Den här veckan har jag blandat egna drinkar och självklart är Hugo fortfarande den bästa drycken jag vet. Wooow, veckans godaste utan att tveka. Hugo, Hugo, Hugo är den bästa drinken!

VECKANS INKÖP - Mina nya mobilskal, älskar verkligen dem och så skönt att ha flera stycken som man kan välja mellan.

VECKANS FUNDERING - Mitt oklara beteende, har väldigt svårt att berätta saker. Spelar ingen roll om jag känner personen till 100% för jag är så rädd att trampa någon på tårna fast jag egentligen behöver göra det för att lätta på mina tankar och känslor. Varför det blir svårt är oklart och det har varit ett stort frågetecken som jag funderat på under veckan.

VECKANS ENERGIBOOST - Energidryck! Inte vilken energidryck som helst utan den som inte ens finns kvar i Sverige. Fick en burn ifrån min lillasyster och det har varit en dröm att dricka upp den. Wow, vad jag älskar brun och hatar att den inte existerar här i Sverige. Bästa energidrycken man någonsin kan dricka, den är SÅ god!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

emmalisch
emmalisch,
Vilken härlig vecka, men tråkigt att kubbet blev inställt.
nouw.com/emmalisch
beattriicee
beattriicee,
Ja så tråkigt att det blev inställt!
nouw.com/beattriicee
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså man hör verkligen den kärleken och vad du uppskattar Jonathan, tycker det är så himla fint och blir så glad ska du veta!! 🥺 att du mått så bra i veckan gör mig också himla glad för det är du så förtjänt av! Känner igen det där med att vara öppen och förklara för andra hur man känner, man vill inte vara någon "börda" för någon liksom. Men att öppna sig och prata är guldvärt när man väl gjort det, en bra sak att öva på och det underlättar att inte gå och bära på allt själv hur man mår/känner! Och du, som sagt finns jag när som och är inte längre än ett meddelande bort om det är något! Det ska du veta ❤️ KRAM i massor vännen! ❤️
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Och jag blir så glad när du kommenterar och märker min extremt stora kärlek till honom!!! 🥺 Kan ibland känna att jag är töntigt kär, typ överdrivet. Haha! Som du säger så är det väldigt bra att öppna upp sig och det gör jag. Men inte helt, vissa saker kan jag känna är för små för andra men för mig jättestort! Så istället för att ta upp den lilla saker du skiter jag i det vilket skapar problem senare. Men tusen tack för att du finns ett meddelande bort. KRAM HJÄRTAT! ❤️❤️
nouw.com/beattriicee
Lisebrevik ,
Det er rart hva energidrikk gjør, men jeg er litt avhengi av det selv også haha, hva slags energidrikk fikk du fra lillesøsteren din hva heter den? Ser å høres ut som du har hatt en fin uke ❤️jeg blogger på et sted for meg selv, jeg håper vi kan følge hverandre selv om jeg er en del av wordpress! 😊 Liker bloggen din veldig godt! KRAM.
lisebrevik.no
beattriicee
beattriicee,
Den heter brun precis som jag skrivit i inlägget! Ja men det spelar ingen roll om du är en del av Wordpress! ❤️
nouw.com/beattriicee
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Vilket härligt inlägg! Kram <3
nouw.com/ebbasalomonsson
beattriicee
beattriicee,
Sara,
Härligt 😃 <3
www.aamaziing.se
beattriicee
beattriicee,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det måste vara så fruktansvärt roligt att sitta och pyssla med alla bilder du får in. Gud vad jag är pepp på att få se hur du har gjort med just mina bilder. Så roligt att dom var lite av en utmaning också hihi! Men alltså sitter här och ler som en tok när jag läser om det du skriver om killen. Hur fint är det inte? Jag blir så lycklig i själen av att veta att ni har varandra finaste ni. All kärlek till er! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,
Men tack!! Jag blir själv så glad och ler som en idiot när jag skriver ner det om honom. Jag är så glad att ha honom och han ska ha all cred att det ens blev en träff eller något överlag! 😍 Nu har jag skickat tillbaka bilderna!
nouw.com/beattriicee
Louise,
Jag är så himla taggad på Lucifer och the Rain! 😃 <3
louiseelinore.com
beattriicee
beattriicee,
Jag ocskåååå!!!! 😍😍
nouw.com/beattriicee
Pauline,
beattriicee
beattriicee,
Yasmine,
Det är så roligt att läsa dina listor och jag är så glad för er skull att ni är så kära! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Ohhh, tack! 🥰
nouw.com/beattriicee
Marie,
Roligt att läsa dina listor och vart jobbar du på för båt, Gotlandsbåten?
sweeetwordsbymirre.com
beattriicee
beattriicee,
Vad kul att du gillar det! Jobbar på Destination Gotland (alltså båten till och från Gotland)
nouw.com/beattriicee