VECKANS LISTA V.30

Veckans lista

VECKANS MYSIGASTE - Oh, det måste vara dagen innan jag gick ombord på båten för att jobba. Mötte upp min lillasyster innan vi åkte och träffade mamma och våran lillebror som är på besök just nu. Det är alltid lika mysigt att spendera tid med dem så vi passade på att lyxa till det med chark, god mat och sedan en promenad längst strandpromenaden.

VECKANS BÄSTA BILD - Har faktiskt använt min polaroidkamera den här veckan så det måste vara en av dem bilderna som är veckans favorit!

VECKANS BÄSTA - Skulle nästan kunna köra copy paste från förra arbetsveckan jag jobbade. Att jag får jobba tillsammans med en av mina bästa vänner gör dagarna så mycket enklare. Vi kompletterar varandra bra, vi har högt tempo och vi tänker på samma sätt. Det gör att veckan går smidigare och snabbare med henne vid min sida.

VECKANS INLÄGG - Att jag bestämde mig för att köra en del 2 på att jag redigerar era bilder. Ni kan fortfarande skicka in!

VECKANS MÅENDE - Helt okej. Kroppen har varit lite känsligare den här veckan och sömnen har varit sämre den här veckan. Men annars väldigt bra!

VECKANS JOBB - Ytterligare en vecka ombord på båten har passerat. Den här veckan har sett likadant ut som mitt förra arbetspass vilket innebär ett splitschema. Skulle inte påstå att jag har varit speciellt pigg den här veckan, sömnen har tagit stryk. Inte många timmar sömn varje natt men jag har snart överlevt en hel vecka trots dålig sömn. Utöver sömnen har det varit en bra vecka, vi har hunnit med väldigt mycket och det känns alltid skönt när man ligger före i arbetet!

VECKANS SÄMSTA - Att dagarna känns så långa när man har split men ändå tackade jag ja till en extra dag. Hahah, jag är osmart!

VECKANS TIPS - Skulle vilja tips om att skicka in bilder till mig, läs mer i förra inlägget!

VECKANS INKÖP - En present. Den här veckan har jag köpt något till någon annan än mig själv. Eftersom jag inte kunde vara med och fira min lillasyster som fyllde år under gårdagen så fick jag beställa blommor och ballonger som levererades under gårdagen. Hon blev verkligen så glad över blombudet och jag älskar blombuketten!

VECKANS GODASTE - Tacos vinner den här veckan. Mhmmmmm!

VECKANS FUNDERING - Funderingen för veckan är kopplat till jobbet men det är kanske inte konstigt eftersom jag bor ombord på båten. Varför beter sig många människor som idioter? Helt ärligt så förstår jag mig inte på hur vissa människor vågar stå och skrika när man bara försöker hjälpa till. Jag vet inte vad människorna jobbar med men inte service iaf, varje gång man försöker svara på frågor eller liknande så blir kunderna bara griniga och egoistiska. Jättetråkigt beteende när dem själva inte får EXAKT som planerat.

VECKANS ENERGIBOOST - All energi den här veckan har kommit ifrån 4 tjejer som jag jobbar ganska tajt med. Vi har inte bara roligt på arbetsplatsen utan vi ser även till att köpa små presenter till varandra som en kick på veckan. Den här veckan har jag fått både Nocco, tofflor och kinapuffar. Hur underbara kollegor har jag inte? Alltså man blir så lycklig i själen när man möts av små med så fina presenter vid sin hyttdörr. Hade önskat jag kunde förklara mer exakt hur mycket energiboost tjejerna ger mig under en vecka!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Pauline,
rolig lista, så kul med polaroidkamera tycker jag 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Jag också, älskar den kameran!
nouw.com/beattriicee
Natalie,
TACOS mums!! Måste säga detsamma 😃 Hoppas du har en bra vecka nu också! <3
www.devote.se/nellaroc
beattriicee
beattriicee,
Tack så mycket! <3
nouw.com/beattriicee
Annie - Stora Små Äventyr,
Kul med sådana här veckosammanfattningar och kul att du fotat med din polaroidkamera 😊 Skönt att veckan varit bra trots sämre sömn 😊 Vad sugen jag blev på tacos nu 😉
biglittleadventures.se
beattriicee
beattriicee,
Ja, man blir så sugen på tacos!! 😍
nouw.com/beattriicee
Sara,
Jaa, när man jobbar med service får man verkligen utstå såå mycket! Så många knäppa kunder det finns ;(
www.aamaziing.se
beattriicee
beattriicee,
Ja man får verkligen gör det! 🙁
nouw.com/beattriicee
oliviamalm
oliviamalm ,
Underbar lista och så himla roligt att du valt att göra en del 2 av när du redigerar våra bilder 😊
nouw.com/oliviamalm
beattriicee
beattriicee,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ville bara kika in och önska dig en jättebra helg Beatrice! Hoppas det är bra med dig 🥰 Massa varma kramar!! ❤️
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Tack älskade Emma!! ❤️ Du är så fin som kikar in och kollar läget!
nouw.com/beattriicee
My,
Chark är ju det bästa 😃
mynordqvist.se
beattriicee
beattriicee,
Verkligen! 😃
nouw.com/beattriicee
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Finns tutorials på YouTube angående om att fläta 😊
nouw.com/dreamandcreativity
beattriicee
beattriicee,
Yes får kika på det. Men framför allt träna mina armar för det är det värsta. Haha, mjölksyra! 😂
nouw.com/beattriicee
Lisa Jacobsson,
Du är så duktig på att ta bilder! Testa att sälja dina bilder på photojobz vettja!
Jag har tjänat några tusen där men jag är ju inte lika duktig som dig ens 😊
tinyurl.com/freelancephoto
beattriicee
beattriicee,
Tack så mycket! 😊 Ska kika in och kolla där men allt beror på hur mycket man får ut av sina bilder för säljer redan mina bilder om människor vill köpa dem!
nouw.com/beattriicee
Annie,
beattriicee
beattriicee,