VECKANS LISTA V.26

Förra veckan gjorde jag mitt första inlägg av det här upplägget och jag fortsätter även denna veckan med min personliga och ihopsatta lista. Här kommer en summering som är väldigt jobbrelaterat då jag lever ute på havet varannan vecka nu under sommaren! Här kommer min summering av veckan, let's go!

VECKANS MYSIGASTE - Det måste varit min kväll tillsammans med min lillasyster. Vi passade på att köpa hem några saker som man brukar ha på en charkbricka och umgicks!

VECKANS BÄSTA BILD - Hahah borde byta ut detta till veckans sämsta bild för då har jag ett större urval. Tar kort på allt jag behöver komma ihåg och det kan vara en bild på en tom låda? Ni hör själva vilket urval på bilder jag har att erbjuda. Men om jag ska vara seriös är bästa bilden på utsikten ifrån båten.

VECKANS BÄSTA - Oh, jag fick jobba ytterligare en vecka ombord tillsammans med killen, även fast vi inte jobbar samma tid eller sover tillsammans så är det skönt att ha någon som står en så nära om det behövs. Bara tanken känns bra. Få hinna prata av sig istället för att skriva sms är så mycket skönare. Älskar att hamna på samma båt som honom!

VECKANS INLÄGG - Haha, eftersom jag inte uppdaterat speciellt bra så får detta bli veckans inlägg.

VECKANS MÅENDE - Varierande, det är alltid vågor med stress, trötthet och förvirring när man jobbar men utöver det så har mitt mående varit bra!

VECKANS SÄMSTA - Vädret utan att tveka. Okej, jag förstår vad ni tänker men låt mig bara förklara, jag älskar sommaren men på något sätt jobbar jag alltid när det är som varmast och det stör mig. Så vädret är veckans sämsta, jag vill också vara ledig när det är 30+ garder. Varför måste det bli kallare när jag är ledig?

VECKANS JOBB - Har jobbat hela veckan, check. På tisdag klockan 04:00 är det frivecka. Det har varit en lärorik vecka med både problem och inte problem. Har jobbat i städet tidigare men inte när det har varit avgångar utan enbart när båten varit i kaj och inga passagerare är ombord. Denna vecka blev en utmaning att arbeta i städet samtidigt som man har passagerare ombord och komma ihåg allt. Har även lärt upp tre andra personer samtidigt som jag själv försökt lärt mig, men bra har det gått!

VECKANS TIPS - Tipset kanske mest är till mig men också alla som är lika dålig på att dricka vatten som jag. Är sämst på att dricka vatten men det är så viktigt!!

VECKANS GODASTE - Kaffe har varit veckans godaste.

VECKANS INKÖP - Mina nya sängkläder, alltså jag kan knappt tänka på det för jag blir så taggad på att sova i dem. Ohhhhh!! Sedan köpte jag även nya skor till jobbet som är väldigt sköna och perfekt för mina fötter. Köper nästan alltid nya skor till arbetet varje år för det behövs med tanke på hur mycket man går och står upp.

VECKANS FUNDERING - Varför jag alltid packar med mig mer än vad jag behöver. Flyttar nästan varje gång jag går ombord men använder knappt 10% av allt.

VECKANS ENERGIBOOST - Mina närmaste kollegor, underbara människor och vad vi skrattat denna vecka!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar