VECKANS LISTA V.26

Veckans lista

Förra veckan gjorde jag mitt första inlägg av det här upplägget och jag fortsätter även denna veckan med min personliga och ihopsatta lista. Här kommer en summering som är väldigt jobbrelaterat då jag lever ute på havet varannan vecka nu under sommaren! Här kommer min summering av veckan, let's go!

VECKANS MYSIGASTE - Det måste varit min kväll tillsammans med min lillasyster. Vi passade på att köpa hem några saker som man brukar ha på en charkbricka och umgicks!

VECKANS BÄSTA BILD - Hahah borde byta ut detta till veckans sämsta bild för då har jag ett större urval. Tar kort på allt jag behöver komma ihåg och det kan vara en bild på en tom låda? Ni hör själva vilket urval på bilder jag har att erbjuda. Men om jag ska vara seriös är bästa bilden på utsikten ifrån båten.

VECKANS BÄSTA - Oh, jag fick jobba ytterligare en vecka ombord tillsammans med killen, även fast vi inte jobbar samma tid eller sover tillsammans så är det skönt att ha någon som står en så nära om det behövs. Bara tanken känns bra. Få hinna prata av sig istället för att skriva sms är så mycket skönare. Älskar att hamna på samma båt som honom!

VECKANS INLÄGG - Haha, eftersom jag inte uppdaterat speciellt bra så får detta bli veckans inlägg.

VECKANS MÅENDE - Varierande, det är alltid vågor med stress, trötthet och förvirring när man jobbar men utöver det så har mitt mående varit bra!

VECKANS SÄMSTA - Vädret utan att tveka. Okej, jag förstår vad ni tänker men låt mig bara förklara, jag älskar sommaren men på något sätt jobbar jag alltid när det är som varmast och det stör mig. Så vädret är veckans sämsta, jag vill också vara ledig när det är 30+ garder. Varför måste det bli kallare när jag är ledig?

VECKANS JOBB - Har jobbat hela veckan, check. På tisdag klockan 04:00 är det frivecka. Det har varit en lärorik vecka med både problem och inte problem. Har jobbat i städet tidigare men inte när det har varit avgångar utan enbart när båten varit i kaj och inga passagerare är ombord. Denna vecka blev en utmaning att arbeta i städet samtidigt som man har passagerare ombord och komma ihåg allt. Har även lärt upp tre andra personer samtidigt som jag själv försökt lärt mig, men bra har det gått!

VECKANS TIPS - Tipset kanske mest är till mig men också alla som är lika dålig på att dricka vatten som jag. Är sämst på att dricka vatten men det är så viktigt!!

VECKANS GODASTE - Kaffe har varit veckans godaste.

VECKANS INKÖP - Mina nya sängkläder, alltså jag kan knappt tänka på det för jag blir så taggad på att sova i dem. Ohhhhh!! Sedan köpte jag även nya skor till jobbet som är väldigt sköna och perfekt för mina fötter. Köper nästan alltid nya skor till arbetet varje år för det behövs med tanke på hur mycket man går och står upp.

VECKANS FUNDERING - Varför jag alltid packar med mig mer än vad jag behöver. Flyttar nästan varje gång jag går ombord men använder knappt 10% av allt.

VECKANS ENERGIBOOST - Mina närmaste kollegor, underbara människor och vad vi skrattat denna vecka!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, skulle också behöva beställa nya skor till Maxi, där går vi också så otroligt mycket! <3
nouw.com/aliceemericsson
beattriicee
beattriicee,
Det behövs nya och bra skor när man går så mycket! 😍
nouw.com/beattriicee
tinafalkestad
tinafalkestad,
Vilken fantastisk vecka du haft!😍 förstår att det gör mycket att ha killen på samma båt trots att ni inte jobbar samma tider och sover ihop, han är ändå där liksom ❤️ Det var en jättefin bild på båtens utsikt! Jag är exakt likadan när de gäller packning, packar alltid för mycket! Haha 😂skönt med frivecka! kram ❤️
nouw.com/tinafalkestad
beattriicee
beattriicee,
Jaa! ✨ Hahah det är så typiskt att man packar för mycket. Men man lär sig kanske någon gång 😂 Älskar att ha honom ombord!! ❤️
nouw.com/beattriicee
hilmak
hilmak,
Så härlig lista!! verkligen roligt att du trivs bra ihop med killen på jobbet! 😘 och förstår 100% varför vädret suger när man måste jobba, har känt likadant innan jag blev ledig!! Härligt att du ändå mått (ganska) bra!! ❤️ Kram!
nouw.com/hilmak
beattriicee
beattriicee,
Jaaa!! 😘 Vill också ha bra väder nu när man är ledig men då får man regn 😂 otur, haha!
nouw.com/beattriicee
Jeanette,
Det där med att dricka vatten är jag också så dålig på! Måste verkligen skärpa mig för det är verkligen inte bra att inte få i sig vatten när det är så varmt.
jeanettte.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Ja det är såååå viktigt! 😍
nouw.com/beattriicee
Hilma
Hilma,
Förstår verkligen att det är tråkigt att jobba när vädret är kanon och man inte kan njuta av det på samma sätt. Det blir verkligen en sak som kan göra att jobbet känns jobbigare då ❤️ Hoppas du får en superfin tisdag, kram!
nouw.com/hilma
beattriicee
beattriicee,
Tack så mycket! ❤️ Ja det är kämpigt att jobba när det är fint väder speciellt när det bara visar dåligt när man själv blir ledig!
nouw.com/beattriicee
Hannativeskog
Hannativeskog,
Jag kämpar på med vatten jag också! Försöka få i sig så mycket som möjligt!
nouw.com/hannativeskog
beattriicee
beattriicee,
Ja det är bra, kämpa på för det är viktigt!
nouw.com/beattriicee
Julia Svensson,
Åh så härlig lista!!
juliasvenssons.se
beattriicee
beattriicee,
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Igenkänning förutom värmen- den har varit lite too much for me 😂
nouw.com/dreamandcreativity
beattriicee
beattriicee,
Hahah okej 😂
nouw.com/beattriicee
Yasmine ,
Älskar att läsa dina listor alltså, alltid lika kul 🙂 Håller helt med om vatten. Det är så viktigt och det glöms så lätt bort. Jag försöker dricka 1-2 liter varje dag på jobbet. Men glömmer alltid dricka på helgen... Måste bli bättre på det! Förstår att det är underbart att ha honom nära även om ni inte ses så mycket. Kram
yasmissy.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Ja alltså det är så viktigt att dricka vatten! Känpar för fullt den här veckan! 😍
nouw.com/beattriicee
Linnéa,
Jag älskar verkligen dessa inlägg 😍
nouw.com/linnealiebig
beattriicee
beattriicee,
Vad kul att du gör det! 😍
nouw.com/beattriicee