VECKANS LISTA V.25

Veckans lista

Älskar att läsa alla listor som människor skapar och speciellt en sammanfattning av veckan. Tänkte nu att jag själv ska börja med veckans lista eftersom jag har varit så taggad när alla andra gjort det. Tänkte egentligen börja förra veckan men jobblivet tog mer tid än planerat. Jag valde att sätta ihop min egna lista för att det ska bli mer personligt för mig!

VECKANS MYSIGASTE - Att jag fick fira midsommar med killen trots att det inte var planen från början. Han skulle jobba och jag skulle vara ledig men sedan blev jag bokad för två dagar med jobb på hans båt. Vi både jobbade halva dagen och resten av dagen spenderade vi tillsammans ombord, inget super speciellt firande men så mysigt att få vara med killen!

VECKANS BÄSTA BILD - Har faktiskt inte tagit speciellt många bilder, så det får bli bilden ifrån båten när man ser utsikten!

VECKANS BÄSTA - Direkt när jag checkade ut ifrån båten i början av veckan så klev Jonathan ombord så jag visste om att vi inte skulle träffas på tre veckor. Visste även att vi inte skulle fira midsommar tillsammans. Men sen blev jag bokad på samma båt som honom över midsommar men också hela nästa vecka. då jag ska jobba. Så jag får träffa honom trots att jag ska jobba och jag slipper sakna honom i tre veckor då en veckan kan vara tufft nog för mig. Så det bästa med den här veckan var att jag blev bokad på rätt båt!

VECKANS INLÄGG - Har inte hunnit med så många inlägg den här veckan så detta får bli veckans inlägg.

VECKANS MÅENDE - Trots dålig sömn så har jag faktiskt lyckas hålla mitt mående i en raklinje vilket känns helt underbart. En bra vecka med mitt mående!

VECKANS SÄMSTA - Skavsår, när man väl har fått ett så gör det ont i varje par skor man använder och det är oerhört jobbigt.

VECKANS JOBB - Tre dagar jobb den här veckan och det räcker om man tänker på att jag jobbat hela förra veckan och kommer jobba hela nästa vecka men så värt för min plånbok. Som jag nämnt flera gånger så älskar jag livet ute på havet så länge det inte är storm. Det har varit en bra vecka med jobb eftersom jag också varit ledig.

VECKANS TIPS - Hittade ett väldigt bra tips när jag satt och scrollade på TikTok så jag väljer att dela vidare tipset. När jag köpte mina AirPods för mer än ett år sedan hade jag så bråttom att testa dem så jag började ladda fodralet med en gång då jag hade min mobilladdare i närheten. Sen såg jag på TikTok att det finns en laddare under första lagret, tur att jag sparar mina askar så jag kunde kolla. Trodde det var ett skämt men nej, det var inte ett skämt och jag blev en laddare rikare som jag hade missat!

VECKANS GODASTE - Oh, nya smaken som Nocco gjort är en av veckans godaste men även laxpastan jag åt för en timme sedan!

VECKANS INKÖP - Fem nya scrunshies band har jag köpt den här veckan. Så fina färger och jag kommer verkligen köpa flera inom kort.

VECKANS FUNDERING - Vi har haft väldigt mycket information angående Covid-19 ombod på båten och ger mer service nu än tidigare. Vi delar ut bestick, lägger på alla tillbehör till maten, vårat fikabröd och smörgåsar är förpackade, vi har handsprit, skyltar, plexiglas och även coronavärdar som säger till människor att hålla avstånd men ändå så förstår inte människor att avståndet är viktigt för att undvika smittspridningen och tyvärr är det människor som är i rikszonen som är minst försiktiga? Har väldigt mycket funderingar på hur människor tänker, jag kommer inte hjälpa människor snabbare för att dem står tajtare i kön.

VECKANS ENERGIBOOST - Ett samtal som gjorde mig väldigt taggad på att nå ett mål jag drömt om sedan många år tillbaka. Så taggad på att nå målet!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Så roligt att ändå få vara tillsammans på midsommar, mycket värt!
nouw.com/amandassofi
beattriicee
beattriicee,
Hannativeskog
Hannativeskog,
Åh så fina scrunshis, älskar såna 😍
nouw.com/hannativeskog
beattriicee
beattriicee,
Jag också!! 🥰
nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,
SATAN vad gott det såg ut <3 Kram
nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,
Jaaaa, det var så mumsigt!! <3
nouw.com/beattriicee
Åh, massa härligt 😃
goforfit.se
beattriicee
beattriicee,
Faktiskt! 😍
nouw.com/beattriicee
Linnéa,
Kul med listor 😃
linneakinis.blogg.se/
beattriicee
beattriicee,
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Fy ja, skavsår är HEMSKT
nouw.com/corneliakarlsson
beattriicee
beattriicee,
Ja, usch! Avskyr skavsår!
nouw.com/beattriicee
Sara,
Härlig lista! 😊 Åh så fina scrunchies <3
www.aamaziing.se
beattriicee
beattriicee,
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Jag känner typ likadant😀 !

Åhh, jag älskar såadana snoddar 😀!
nouw.com/dreamandcreativity
beattriicee
beattriicee,
Så bra snoddar!
nouw.com/beattriicee
evelinajosefines
evelinajosefines,
men gud vilken himla mysig lista! Kram
nouw.com/evelinajosefines
beattriicee
beattriicee,
Så mysig lista, älskar den!
nouw.com/beattriicee
Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh vad jag älskar dessa inlägg 😍☀️
nouw.com/linnealiebig
beattriicee
beattriicee,
Visst är dem helt underbara? 🥰🙏🏼
nouw.com/beattriicee