Veckans lista

Inte varit expert på att uppdatera men har faktiskt inte haft något klokt att skriva om eftersom jag enbart laddat upp mina batteri för kommande arbetsvecka men trots en dålig vecka med uppdatering så får ni en summering av min vecka!

Veckans saknad - Fotografera. Åh vad jag saknar att fotografera men inte har jag haft tid eller lust under dem senaste veckorna. Kommer även börja jobba mer nu på våren så känns verkligen som att jag måste hitta tillfälle att fotografera under min lediga tid.

Veckans skönaste - Kunna bocka av min långa lista som aldrig blir kortare. Gjorde klart en faktura som jag borde gjort för längesedan men även att bokföra klart det sista. Och för er som undrar är det inte speciellt enkelt när man inte kan något. Fick ytterligare hjälp av min vän så jag har nu bokfört allt samt att jag har deklarerat vilket känns underbart!! Äntligen!

Veckans nyheter - Passade på att testa den nya smaken ifrån Noccon och wow så god . Verkligen en favorit hos mig. Testade även en av dem nya glasserna, väldigt god men att glass blivit så dyrt för så lite glass är galet sjukt!?

Veckans ändring - Egentligen skulle jag vara ledig i kommande vecka men det blev ändring utan imorgon åker jag till Landskrona för att vara med på varv och även ta hem båten till Gotland vilket känns kul att få komma tillbaka till Landskrona.

Veckans person - Johanna Nordström är verkligen en person som levererar och förutom på sina sociala medier så levererar hon i tv-programmet bäst i test men det tar inte stop där utan hon dyker även upp i ett annat program där hon ska sjunga. Alltså vem är hon och hur grym är hon inte? Älskar den kvinnan, jäklar vad hon är roligt och grym på det hon gör!!

Veckans aktivitet - För inte så länge sedan spelade vi klart Sackboy och det har varit så tråkigt att vi inte haft något spel att spela tillsammans men den här veckan har vi spelat färdigt ett nytt spel. It takes two heter spelet och vi blev helt besatta att vi nu redan spelat klart det på Playstation. Undra om vi kommer hitta något nytt eller börja om? Haha!

Veckans besked - Sommaren är färdig och min säsong på heltid börjar den 11 maj och håller på fram till augusti. Nu är jobbet bokat i flera veckor fram över och beskedet kom i veckan vilket kändes skönt!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar