Veckans lista

Veckans lista

Veckans mysigaste - Startade veckan med min lillasyster, vi åt nutellapizza, thai och sedan toppade vi kvällen med att hitta en grym serie som vi båda är besatta av. Vi behövde verkligen syskontid och det var den perfekta starten på veckan.

Veckans bästa - Under veckan har jag fått jobba tillsammans med mitt dreamteam. Fick jobba tillsammans med min närmaste vän hela veckan och som jag nämnt tidigare är vi grymma på att komplettera varandra men för att verkligen maxa vårat arbete kom Nappa in tre dagar och då snackar vi dreamteam. Nappa är även den personen som är grym på att köpa presenter, har nämnt henne tidigare. Här är vi tre personer som komplettera varandra bra utan att behöva snacka hela tiden. Mitt dreamteam!

Veckans arbetsvecka - Split schema kanske inte är något jag brinner för men jag försöker anpassa mig så mycket som möjligt. Det har varit fullt upp hela veckan och jag har faktiskt haft en väldigt bra vecka förutom några små saker.

Veckans tacksamhet - Så underbart att ha killen ombord och att vi jobbar samma vecka för att sedan vara lediga samma vecka. Känns så skönt att ha honom ombord trots att vi jobbar olika tider, vi hinner iaf ses för att säga godnatt och godmorgon!

Veckans otur - Bygen på mina två favorit BH:s har gått sönder och jag ska vara tacksam att jag packade med mig för mycket för den här veckan då jag annars inte hade överlevt. Känns otur att båda ska brista men samtidigt har dem gjort sitt.

Veckans smärta - Dålig sömn kan jag ta för det brukar fungera ändå men att ha bultande fötter av att man står och går typ konstant i 13-15 timmar. Under arbetstiden är det inte lika jobbigt men när jag ska varva ner och sova så kokar/bultar mina fötter. Brukar alltid vara så när man inte är van att stå så många timmar.

Veckans tråkigaste - Bloggandet. Hade både inlägg färdiga och bilder färdiga men blev inte att jag publicerade dem så det är tråkigt. Och jag vet att livet alltid går före men tråkigt att jag inte haft några få minuter till att publicera inlägget förutom nu.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Så tillfredsställande de där två bilderna var! Älskar linjerna i dem!

nouw.com/celinelundqvists
Enna,

Veckans mysigaste lät ju helt underbar!!

sayyeastofashion.blogg.se
Emmamehrali
Emmamehrali,

Jag vill också testa nutella pizza, låter så gott 😍

nouw.com/emmamehrali
corneliaeri
corneliaeri,

Haha åhnej, synd att favoriten gick sönder! Men den där syskontiden lät supermysig <3

nouw.com/corneliaeri
Hilma
Hilma,

Hoppas du har en bra onsdag finis! Sååå fina bilder <33

nouw.com/hilma
Jovana
Jovana,

Jag hatar varje bygel som finns i varje BH 😂 och ibland finns det inget mysigare än systertid ❤️

nouw.com/jovana
beattriicee
beattriicee,
Haha, jag med men tyvärr måste jag ha sånt skit! 😅
nouw.com/beattriicee
Popprinsessan
Popprinsessan,

Vad härligt att du fått jobba med ditt dream team och att du och killen är ombord samtidigt! Hur lång tid tar en överfart? Hur länge är du ombord i taget? Tipsar om att rullar fötterna på en tennisboll eller liknande för att lossa på spänningar mm.

nouw.com/popprinsessan
beattriicee
beattriicee,
Men verkligen! Lite över tre timmar tar det att komma från kaj till Kaj! 😍 nu var jag ombord mer än vanligt men oftast är man ombord 7 dagar för att vara ledig 7 dagar. Men det beror på för vissa matroser kör 14 dagar istället. Åh tack för tips!! ❤️
nouw.com/beattriicee
melindabohman
melindabohman,

Älskar såna listor <3

nouw.com/melindabohman
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Det låter såklart inte roligt, inte!

nouw.com/dreamandcreativity
fiaberggren
fiaberggren,

Åh, stackare. Min bygel stack ut ur min favoritbh förra veckan. Känns som att det alltid blir så när de äntligen är som "skönast möjliga".. Mysigt att ha killen på båten med dig. Drömmen att jobba med vänner som kompletterar en i jobbet. Nu arbetar jag främst ensam på mina projekt, så det är något som jag verkligen saknar! <3

nouw.com/fiaberggren