Veckans lista

Veckans lista

Veckans spontana - Avslutade veckan samtidigt som jag startade den med att färga mina toppar åt det röda hållet. Färgen kommer försvinna snabbt beroende på hur mycket jag tvättar håret, jag tidigare haft rött hår och jag älskar färgen!

Veckans lycka - Smaken Blood Orange som Nocco skapat är ju magiskt och jag jag inte sett den på ett tag men helt plötsligt hittade jag den i butiken så jag blev överlycklig trots att det inte fanns så många men bara känslan att jag kunde få dricka en.

Veckans tack - Vi tacka alla för den fina responen men extra tack till er som nämner mig i inlägg där det bombas med fina ord om mig, tack underbara tjejer. Kärlek till er fyra! @carroat, @evelinajosefines, @emmeliesehlin och @elinfrost.

Veckans leverans - I kanske oktober berättade jag om ett projekt jag hade gjort men som jag hade skickat iväg till en bildbehandling, hade inte räknat med supersnabb leverans då det bara var ett samarbete tillsammans men i veckan fick jag några av bilderna och jag ÄLSKAR dem. Bilderna är väldigt annorlunda men så mycket bättre och snyggare.

Veckans bästa - Formel 1, Drive to Servive släppte säsong 3 på Netflix i fredags och gissa vem som satt bänkad och kollade alla avsnitt?? Jag och killen var helt besatta och kunde inte somna förrän alla avsnitt hade passerat!

Veckans besatthet - Spel på telefonen, helt galet vad jag blivit besatt och fastnar hela dagarna!

Veckans äventyr - Egentligen önskar jag mig sol och värme för att bege mig ut på äventyr men trots blåsigt och molnigt har både jag men även killen tvingat varandra att bege oss ut tros det dåliga vädret. Hoburgen och Nisseviken blev äventyren!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar