Veckans lista

Veckans aktivitet - Istället för att släktforska har jag börjat sysselsätta mig med att illustrera på både datorn med också surfplattan. Det mest komiska med aktiviteten är att @emmeliesehlin som jag skriver med dagligen också hade gjort det utan att någon av oss hade nämnt det tidigare och vi har även lyckas baka morotskaka samtidigt utan att veta om det. Nästan som vi läser varandras tankar, haha. Tillbaka till målningen, jag har verkligen fastnat flera timmar framför plattan. Önskar att jag var lite duktigare att måla eller ganska mycket duktigare men man ska börja någonstans och just nu gör jag enkla saker!

Veckans rekommendation - Kan vara så att jag är sist ut med att se filmen men om inte så måste du se den oavsett vad du tycker om musikaler. Har hört alla låtar tidigare ifrån filmen men aldrig fattat att dem kommer ifrån en film, blev ännu mer besatt av låtarna efter filmen. The Greatest Showman finns på Disney+ om ni inte orkar leta på andra ställen och jag vill verkligen att ni alla ser den. Har redan hunnit sett filmen två gånger den här veckan då den är så bra!!

Veckans mysigaste - Närhet, sällskap, roadtrip och att killen äntligen är hemma. Känns underbart att få sällskap efter två veckor utan sällskap. Det är bara mysigt att ha honom under samma tak och veta att det finns sällskap närsomhelst helst. Så mysigt att ha honom hemma samt våran lilla roadtrip vi gjorde här om dagen. Mys, mys, mys!

Veckans craving - Fruktsallad, gud vad gott det hade vart!

Veckans jobbigaste - Telefon säljare, konstigt nog brukar det alltid vara så att ALLA ska ringa under samma vecka. Det kan vara tyst i flera veckor och helt plötsligt går telefonen på varv. Brukar inte svara på alla samtal men efter mycket ilska valde jag att svara tre samtal och det roligaste var att alla ringde om lån som jag inte har? Vet inte hur det fungerar men dem borde kunna ringa dem som har lån och inte jag som sitter på ett CSN lån som är det bästa lånet du kan ha. Störande har det varit iaf!

Veckans vill ha - Det finns två saker jag vill ha. 1. Letar efter produkter som jag kan ha som även ger mig ett snyggt glow. Använder inte smink så ett snyggt glow varje dag hade vart bra. Har fått tips av den här produkten (klick) men har inte bestämt mig ännu. 2. Min favorit handkräm har tagit slut, har ganska många andra men jag älskar min mango och vill köpa ny!

Veckans fundering - Hur jag redan kan ha över 1000 bilder på min telefon när ag tömde den för mindre än en månad? Är enbart hemma så bilder tas ju inte alls i samma mängd som vanligt men sedan kollade jag upp och av alla 1000 bilder så är det nästan hälften av bilderna skärmbilder. Varför ska man alltid ta så mycket skärmdumpar på allt? Fattar inte varför.

Veckans projekt - Lyckades faktiskt fotografera ett projekt som jag tror kommer passa in i mitt portfolio hur bra som helst!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Åh så mycket mys! Och kul med roadtrip! Fruktsallad är ju så gott med! Glad alla hjärtans dag! ❤️

nouw.com/carroat
Linnéa,

Åh, så härlig lista - bodyshop’s handkrämer är magiska, har nog just nu ett tiotal här hemma ⭐️

Hoppas du haft en kärleksfull alla ❤️-ans dag ⭐️

nouw.com/linnealiebig
petra,

Men vilket härligt inlägg du delar med dig av, kram och ha en glad alla hjärtan

mammansprinsessor.blogg.se
Johannna
Johannna,

Åh ja the greatest showman är verkligen riktigt bra <3

nouw.com/johannna
Sara,

Asså ÄLSKAR The Greatest Showman och alla låtar i den, så himla bra <3<3

aamaziing.se
Johanna Utterberg,

Alltså åh vilken härlig veckolista och så underbart att du och killen hunnit med roadtrip, gud så mys!!! <3 Och tack för tips på film!! Måste se! PUSS darling <3

johannautterberg.se
linndossing
linndossing,

Älskar fruktsallad, såå himla gott!!

nouw.com/linndossing
carroat
carroat,

Tack snälla! Vi hade en mysig dag, hade ni en fin alla hjärtans dag? ❤️

nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,
Tack som frågar, vi hade en mys dag! ❤️
nouw.com/beattriicee
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh vilken härlig lista <3 Älskar fruktsallad, bästa som finns!

nouw.com/louiseedling
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Visste inte att den fanns där. Får kanske ta och kolla in den, faktiskt aldrig sett den .

nouw.com/dreamandcreativity