Veckans lista

Veckans lista

Veckans godaste - Tekniskt sett åt jag inte nutellapizzan den här veckan så det blir morotskakan som jag ätit flera gånger!

Veckans händelse - Minst en gång varje dag har jag släktforskat och ibland kan det sluta med att jag glömt bort tiden för att jag är så fokuserad. När jag började släktforska insåg jag att min pappa har en bok där några av oss står med men på mammas sida har det varit en utmaning där jag hade noll koll. Tänk att jag nu vet vem min gammal, gammal, gammal farmor är om man ens kan gå bak så långt? Det här är så intressant och nu när jag har mina anteckningar är frågan vad nästa steg i processen är.

Veckans tråkigaste - Hade verkligen så mycket förhoppningar på att det skulle komma in flera fördomar om mig, nu kom det in ganska några så jag är kluven om jag ska färdigställa ett inlägg med dem få eller även ta med ifrån förra gången.

Veckans bästa - Har varit grym på att producera inlägg och även planerat inför kommande inlägg. Så underbart och kul!

Veckans mående - Bra förutom gårdagen som var hemskt, jag blev så besviken på allt och mina känslor var överallt.

Veckans mysigaste - Spenderade en heldag med min syster och hennes familj. Det blev en heldag utomhus där vi skottade, åkte pulka och umgicks. Vi avslutade även med att grilla lite hamburgare till middag för att sedan mysa oss ner i soffan framför Micke och Molle som jag inte sett på flera år. Har egentligen inga bra vinterkläder men klarade mig väldigt bra i flera minus ändå!

Veckans rutin - Även lyckas hålla förra veckans rutin vid liv, har klivit upp innan klockan slår 07. Har inte varje dag ätit den magiska gröten som förra veckan men halva veckan har jag ätit gröt med äpplen som är otroligt gott!


Vill även tipsa om mitt bästa inlägg under veckan som jag även lagt ner överdrivet mycket tid på just för DIG, inlägget hittar ni under detta inlägg och heter " Skatta på produkter och pressutskick?"


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

amandaparkkinen
amandaparkkinen,

Så spännande med släktforskning! 😊

nouw.com/amandaparkkinen
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Åh Micke och Molle<3 Det var alldeles för länge sedan jag såg den.

nouw.com/jossustravelpics
carolinalarsson
carolinalarsson,
Jag hoppas på en vecka utan migrän. Hoppas du får en fin vecka. 😊
nouw.com/carolinalarsson
elinfrost
elinfrost,

Så otroligt roligt med släktforskning! Väldigt spännande att också läsa om din vecka <3 Stor kram på dig!

nouw.com/elinfrost
carroat
carroat,

Åh så mysigt med pulkaåkning med din syster och hennes familj. Och så kul med släktforskningen! Hoppas du haft en mycket bättre dag idag vännen! ❤️

nouw.com/carroat
aliceemericsson
aliceemericsson,

Wiho för tidiga morgnar, hihi! <3 Och så himla intressant med släktforskning, det skulle jag verkligen också vilja göra!

nouw.com/aliceemericsson
linndossing
linndossing,

Morotskaka är ju något otroligt gott, måste äta det snart alltså!! Kram

nouw.com/linndossing
Johannna
Johannna,

Men alltså åh vad kul med släktforskning och morotskaka är ju bara så sjukt gott <3

nouw.com/johannna
fiaberggren
fiaberggren,

Men va spännande med släktforskning!! Jag borde verkligen ta tag i det. Fick veta en hel del via min morbror som gjorde det dock! <3 Dör för morotskaka

nouw.com/fiaberggren
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Åh, morotskaka ❤️kan vara gott !

nouw.com/dreamandcreativity