VECKANS LISTA

Veckans lista

VECKANS NYHET - I slutet av förra sommaren jobbade jag tillsammans med ett drömteam här på Gotland, jag var assistent och hjälpte till med pressbilder inför ett nytt program som ni säker redan läst. Det var verkligen en bra helg och i veckan såg jag reklam att programmet ska börja sändas den 24 januari. Även fast jag bara var med och såg vissa utmaningar är jag extremt taggad för att se programmet som är inspelat här. Programmet heter Elitstyrkans hemligheter och sänds på TV4 i slutet av månaden. Känns så skönt att jag äntligen kan berätta vad jobbet handlade om!!!

VECKANS TRÅKIGASTE - Julpynt är verkligen något jag gillar och det är alltid lika tråkigt att plocka ner det eftersom myskänslan försvinner ganska fort när allt är borta och det är väldigt tråkigt!

VECKANS BAKNING - Hela veckan har bestått av bakning, har bakat fem gånger men det absolut bästa måste vara brända mandlar eller det sista som jag bakade. Tänkte visa er nästa vecka vad jag också provade att göra, det blev så gott och fick nästan chock när jag insåg hur enkelt det var att göra. Frågan är om detta är en period eller inte när det gäller bakning.

VECKANS BÄSTA - Hunnit köpt och fixat presenter till killen som fyller år på onsdag. Känns så skönt att jag nu är färdig och lyckades komma på något att köpa. Det är så svårt att veta vad man ska köpa men efter flera timmar letande så klarade jag av det!

VECKANS VÄDER - Snö, slask, regn. Lagom när man ska ge sig ut för att njuta av snön så hinner allt försvinna. Här är det inte mycket minus grader, vill också ha snö som många andra. Hoppas på att det blir mer snö i veckan som kommer.

VECKANS INLÄGG - Det finns många bra inlägg men mitt favorit ifrån veckan är 32 idéer på blogginlägg att skapa. Vet inte hur många veckor jag suttit med inlägget så det är alltid härligt att få publicera ett inlägg som man jobbat länge med.

VECKANS GODASTE - Smoothie. Speciellt den jag delade med mig av förra inlägget. Så gott och somrig trots vintersäsong.

VECKANS PROJEKT - Redigera bilder, jag har tidigare berättat att jag gjorde några fotoprojekt i slutet av förra året och nu behövde jag verkligen få klart något projekt. Några projekt ligger hos bildbehandlare medan ett projekt sitter jag med. Så spännande att snart få publicera det trots att ni fått sett liknande bilder tidigare i veckan. Vill bara visa bilderna nu!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,

Skönt att du är klar med presenterna, alltid skönt att ha det klart i tid! Och vilket spännande projekt! <3 Haha, jag drar mig också lite för att ta ned att julpynt, det är ju så mysigt!

nouw.com/aliceemericsson
ebbabrage
ebbabrage,

Åh vad roligt projekt och det kommer jag definitivt att kolla på!! Älskar också julpynt men tröttnar så fort så jag tycker nästan bara det är skönt att plocka bort allt 😅 och förstår helt med att det är svårt att köpa presenter speciellt till ens pojkvän (och killar överlag) tycker det är supersvårt 🥰 Kram och hoppas din nästa vecka blir toppen ❤️

nouw.com/ebbabrage
carroat
carroat,

Vad härligt att du hittat presenter till din kille och håller med dig om att det mysiga försvinner när man tar bort julpyntat men vi har köpt en del lampor till fönsterna nu så på morgonen blir det ändå mysigt när man stiger upp. Kul att se allt du bakar 🥰

nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,
Åhhh, vill också ha lampor i mitt fönster men kanten är så liten så kan inte ställa vilka lampor som helst där 😂 Vad har ni för lampor?
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,

Men gud vilket roligt projekt ju, är ju en aning avundsjuk 🌺

nouw.com/johannna
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Jag gillar också julpyntet, så pass mycket att jag nog behåller adventsljusstaken och ljuslyktorna. Vill inte göra mig av med myskänslan helt.

nouw.com/jossustravelpics
johnssons
johnssons,

Haha åh jag måste göra mig av med julpyntet , har inte orkat bara😂❤️

nouw.com/johnssons
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Håller med dig om julpyntet, tycker också det är så mysigt och ger en varm känsla 😍❤️ Så tråkigt när de försvinner!

nouw.com/emelieanderssoon
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Håller med dig om julpyntet, tycker också det är så mysigt och ger en varm känsla 😍❤️ Så tråkigt när de försvinner!

nouw.com/emelieanderssoon
happyM
happyM,

Omg vad kul med programmet, ska självklart kika på det då!! ❤️ Håller så med dig om julpyntet med, har inte kunnat plocka ned vissa tomtar ännu hihi (skyller på att dem är grå och därför inte allt för juliga) Kram ❤️

nouw.com/happym
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Härlig lista, låter som en bra vecka!😊

nouw.com/frozenvanilla