VECKANS LISTA - V.52

Veckans lista

VECKANS MYSIGASTE - Baka saffransbullar tillsammans med killen. Mums vad goda dem blev och riktigt mysigt!

VECKANS BÄSTA - Sällskapet hela veckan, har inte bara spenderat mina dagar tillsammans med killen utan även min familj. Har blivit flera stunder tillsammans förutom julafton men det bästa var absolut julafton då man var samlad och njöt av varandras sällskap.

VECKANS SÄLLSKAPSSPEL - Trodde faktiskt aldrig att jag skulle klara av spelet när jag fick se frågorna. Trivalpursuit är ett sällskapsspel med olika kategorier av frågor och det är inte lätt eller speciellt nytt. Trots att svårighetsgraden var svår fanns det faktiskt några enklare frågor jag kunde svara på för att smala mina tårtbitar. Ett riktigt bra och roligt spel efter ett försök!

VECKANS ILSKA - Inte bara jag utan flera än jag kan erkänna att det är jobbigt att inte kunna leva "normalt" just nu men det blir inte bättre att man är egoistiskt. Förstår att det är härligt att resa, äta ute och springa runt på stan men det är INTE läge för det just nu. Brinner av ilska när jag ser saker både på sociala medier men också i verkligheten, man ska absolut inte dölja vad man gör men snälla tänk 1 gång extra eller kanske 5 gånger extra. Att äta på restauranger 2-6 gånger i veckan är inte nödvändigt, beställ hem maten. Är så trött på den här pandemin och jag är inte ensam men det hjälper inte att bryta mot alla restriktioner? Brinner av ilska för att vi inte kan ta ansvar och då kan jag inte förklara mina känslor när jag såg att man festade järnet i Uddevalla. Tydligt kan vi inte ta ansvar samt följa råd så jag skulle verkligen önska att något STÖRRE hände så att man insåg allvaret. Det spelar ingen roll om du har haft det eller inte, vill du att pandemin ska minska? Börja tänk och gör bara NÖDVÄNDIGA saker!

VECKANS OVANLIGA - Fick en impuls att jag skulle sminka mig på julafton vilket jag gjorde och jag kan inte ens minnas sist jag var helt sminkad. Kanske 1,5 år? Haha! Älskar att vara sminkad men att ta bort sminket är verkligen så tråkigt och det är mer tidskrävande än att bara köra min vanliga rutin. Känd att det var på tiden att piffa till sig med smink.

VECKANS AKTIVITET - Killen fick hem sitt PS5 precis innan jul och nu i mellandagarna har vi spelat både Astro Bot som kom tillsammans med PS5 sedan köpte vi Sackboy som vi spelat väldigt mycket av. Riktigt mysigt och så roligt!

VECKANS FILM - Innan själva julafton sa jag snabbt till killen att filmen ”själen” som gick på reklam blir säkert årets överraskning i Kalle Anka och jag hade så rätt, haha! Självklart ville jag se den och valde att titta på den när den kom ut. Det är en väldigt fin film, inte den bästa filmen jag sett men absolut inte den sämsta. Filmen var bra och värd att se på!

VECKANS WOW - Julkalendern började jag se ganska sent men jag är glad för det eftersom jag har så svårt att vänta på nästa avsnitt hela tiden, haha. Men wow så mycket kärlek den här julkalendern ska ha, hur bra var den inte? Och slutet var ju för fint för att hålla tårarna tillbaka! Saknar redan att inte vakna upp och se ett avsnitt för det är något speciellt med den känslan.

-

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar