VECKANS LISTA - V.49

Veckans lista

Veckans lista brukar alltid dyka upp på söndagar men eftersom jag har min adventskalender så får inlägget dyka upp på måndagar i 2 veckor till. Men därefter är jag tillbaka med veckans lista på söndagar!

VECKANS MÅENDE - Starten av veckan kanske inte var speciellt stabilt, grät minst fyra gånger per dag, anledningar var bara att mina känslor tog över och att jag inte kunde hantera tårarna. Gillat att få pressa ut alla tårar men när man är på arbetsplatsen är det bara jobbigt att behöva gråta så istället blev det förra gånger än en gång.

VECKANS JOBB - Egentligen var det inte meningen att jag skulle jobba mer än en dag den här veckan men istället blev det totalt tre extra dagar. Extra dagar är alltid skönt att ha fast man gärna hade viljat åka hem, under dem dagarna fick jag även lära mig ett nytt område ombord på fartyget. Det var verkligen lärorikt att få testa ett nytt område!

VECKANS SERIE - Under en längre tid har jag viljat sett serien som heter "The Hunting of bly manor" men jag blir väldigt lätt skrämd så har försökt att undvika den. Efter många om och men har jag sett färdigt hela serien och självklart blev jag skrämd av serien då det är skräck men i slutet av serien sitter jag och gråter. Vem kunde tro att det skulle hända? Älskar slutet, så fint!

VECKANS HÄFTIGASTE - Älskar att uppleva nya saker och det har jag fått gjort den här veckan. Fick chansen att åka ifrån Landskrona till Visby vilket är något helt nytt då vi i vanliga fall går mellan andra sträckor. Det häftigaste var att åka under Öresundsbron, stod ute på däck när vi åkte under bron och det var faktiskt väldigt häftigt trots att det var väldigt mörkt. Låter verkligen inte som en big deal men att såg åka under bron istället för över är faktiskt lite häftigare.

VECKANS MYSIGASTE - Kommer inte kunna välja en sak samtidigt som allt håller ihop. Julpynta och få öppna julkalendern har varit så mysigt, att springa runt i myskläder och tofflor men också att få sitta i soffan med tända ljus och bara få andas/koppla av!

VECKANS ENERGIKICK - Notisen som dök upp på min skärm att @nouw hade nämnt mig i ett inlägg, alltid lika kul att få se sina bilder i deras inlägg och det kom verkligen i perfekt tajming då jag skulle reflektera över dagen. Hade haft en väldigt känslosam dag men allt vände och dagen avslutades på topp istället. Och någon dag efter laddade jag upp samarbetet med Nouw där jag berättar om deras grymma tävling som jag tycker alla ska vara med på!

VECKANS FÖRÄNDRING - Apple leverade faktiskt väldigt bra, ni minns den senaste uppdateringen som kom till telefonen för någon månad sedan? Ungefär samma har kommit till datorn, det är en snyggare design, lättare att placera ut saker som man lätt behöver ha tillgång till osv. Älskar deras uppdatering. Finns fortfarande nya saker man upptäcker hela tiden!

VECKANS BÄSTA - Kameran har kommit, detta är helt sjukt!! Kan knappt förstå att den ligger under mitt tak och nu är jag så rädd om den att jag knappt har använt den?? Haha. Kommer tyvärr inte hinna använda den då jag redan idag påbörjar min nya arbetsvecka men kameran springer inte ifrån mig. Tänk att den är min, vilken magiskt känsla!

VECKANS UPPDATERING - Som ni säkert redan vet brukar jag använda min story på Instagram (och den här veckan har jag varit duktig på att uppdatera den) men är sämst på att använda mitt flöde då jag verkligen vill ha det på ett speciellt sätt men under gårdagen laddade jag upp en bild i mitt flöde. Man kan säga att det var på tiden, ta en titt på bilden.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh vad kul att kameran har kommit 🥰

nouw.com/emelieanderssoon
Sara,

Åh vad kul med ny kamera 😃 Haha jag är också sån med nya grejer, vågar knappt använda i början 😃

www.aamaziing.se
linndossing
linndossing,

Men gud va bra att du skrev det om uppdateringen till datorn!!! Har skjutit upp den länge för det brukar aldrig vara skillnad! Brb ska uppdatera direkt!! Kram

nouw.com/linndossing
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Låter jobbigt 😕 Hoppas du mår bättre.

Har inte läst. Får nog göra det. Det har du du gjort dig välförtjänt utav tycker jag🙂

nouw.com/dreamandcreativity
Hilma
Hilma,

Haha jag är likadan när jag köpt något nytt, man är asrädd att paja det i början xD <3 kram fina du!

nouw.com/hilma
Enna,
Härlig vecka och kul att du använder stories mycket 😊
sayyeastofashion.blogg.se
petra,

Man måste få släppa ut sina känslor sen blir det oftast bättre, kramar

mammansprinsessor.blogg.se
linneassofie
linneassofie,

Åh så underbart med ny kamera! Å spännande att få sammarbeta med nouw ju! 😃<3 Kramis

nouw.com/linneassofie
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så tråkigt att du började veckan med mycket tårar. Roligt dock att du fått uppleva nya saker, fått hem din kamera och att nouw nämnde dig i ett av sina inlägg. Kram <3

nouw.com/agnesmathilda
artibus
artibus,

Usch att läsa om dina tårar.. Glöm aldrig att de starkaste en människa kan göra är att visa sig sårbar. Har helt missat att Nouw nämnde dig, grattis vännen! <3

nouw.com/artibus
beattriicee
beattriicee,
Men du är bäst!!!! ❤️❤️
nouw.com/beattriicee