VECKANS LISTA - V.46

Veckans lista

VECKANS BÄSTA - Kommer säkert inte låta som en bigdeal men när jag blev bokad på varv i tre veckor var planen att vi skulle åka ifrån Landskrona till Visby i slutet av den här veckan, vilket är något helt nytt för mig. Men med tiden blev planen ändrad och nu ska fartyget lämna varvet i slutet av månaden. Men vet ni?! Jag blir inbokad den veckan vi ska avgå ifrån Landskrona så jag får åka med samt att jag får se Öresundsbron ifrån en ovanlig vinkel.

VECKANS AKTIVITET - Väldigt lång väntan men nu kan jag äntligen hämta ut mitt certifikat som jag hade viljat hämta ut redan i september månad. Efter tre veckor av tjat har jag äntligen haft en övning med livbåt för att nu kunna hämta ut mitt certifikat. Lärorikt och väldigt skönt att nu kunna hämta ut certifikatet!

VECKANS UNDERBARA - @ebbabrage överraskade mig och gjorde min kväll. Hon hade gjort ett inlägg där hon berättar om 5 bloggare man borde kika in och jag var en av dem. Hur fint är inte det? Hon gjorde verkligen min kväll, TACK FÖR KÄRLEK OCH SUPPORT!

VECKANS OUTFITS - Slarvig boll på huvudet och mina nya jultofflor som har bjällror på sig.

VECKANS JOBBIGASTE - Det märks ganska tydligt att man jobbar i osköna ställningar när man städar så att jag haft ont i kroppen är en dålig sak men också att jag inte haft någon energi till att göra något efter jobbet, vill bara sova vilket är inte likt mig.

VECKANS LÄNGTAN - Advent. Älskar att mysa i soffan med glögg och lussebullar men jag längtar också till advent för att jag i år kommer bjuda er på något annorlunda än vad jag brukar göra varje adventshelg. Har planerat med en adventskalender men inte med tävlingar/priser som jag har gjort tidigare. Detta år handlar det om kärlek!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar