VECKANS LISTA - V.44

Veckans lista

VECKANS JOBB - Andra veckan som jag är iväg på varv här i Landskrona och egentligen gör vi samma sak som förra gången men vi befinner oss på en annan del av båten. Vi rundvaskar hela båten vilket innebär att vi antingen ligger under bord och stolar eller så försöker vi nå upp till taket för att torka alla ytor. Musiken går på högvarv medan vi städar!

VECKANS INKÖP - Vi behövde tofflor att springa runt i när vi städar och detta var vad vi kunde hitta här i Landskrona. Ett par mystofflor och snygga behövde dem absolut inte vara.

VECKANS BESVIKELSE - Lyckas alltid missa nyheter när jag jobbar eftersom mobilen inte används på samma sätt men när jag insåg att dem släppt Amazon i Sverige blev jag helt lycklig. Som jag väntat! Planen var att shoppa mängder med saker men när jag börjar söka på allt jag drömt om så upptäcker jag att inget finns. Nä, är så besviken på Amazon, trodde jag skulle kunna beställa och tänka bort den stora frakten men nej så finns inte produkterna. Så besviken!

VECKANS ROLIGASTE - Självklart försöker vi hitta på saker under kvällarna för att umgås, förra passet spelade vi bowling men den här gången valde vi att spela ett sällskapsspel som heter med andra ord. Det var oerhört roligt att höra alla gissa men också när man ska berätta vad det står på brickan, ibland blir det så konstigt att man får skrattanfall.

VECKANS SÄMSTA - Fattar inte hur man kan vara så trött som jag varit under veckan. Känns som jag kanske sovit 2 timmar på hela veckan fast har sovit mer. Vet att jag ligger efter med timmar sömn men detta är något extremt än vanligt.

VECKANS LÄNGTAN - Åka hem. Är inte taggad på en lång resa på måndag men när jag kommer fram vid midnatt hämtar killen mig och vi hinner ses drygt 12 timmar. Man hinner kanske inte så mycket eftersom man behöver sova också men jag är överlycklig för några timmar. Vi skulle inte träffas på tre veckor men nu är det bara två veckor eftersom vi hinner ses.

VECKANS OVANLIGA - Tillsammans med några kollegor ombord på båten bestämde vi oss för att spela på V75 och det blev första gången för mig. Vi vann inte någon stor summa men vi var inte ute och svävade när det gällde val av hästar.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Yasmine ,

Jag förstår ju att du "vinner" i trötthet, men jag ville verkligen inte vakna imorse haha 🙈 Var så trött! Men jag har klarat dagen bra ändå som tur är! 🙂

yasmissy.blogg.se
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Låter som en bra vecka! 😊 Jag är också så trött hela tiden denna årstiden. Hoppas du är lite piggare denna veckan.

nouw.com/frozenvanilla
Hannativeskog
Hannativeskog,

Hahaha söta tofflor 😂😍

nouw.com/hannativeskog
Ida,

Var också inne på Amazon men blev besviken för vissa fraktkostnader och att mycket inte fanns, så tråkigt!! Förstår att du vill hem också, den längtan<3

idanilssonphoto.se
amaliev
amaliev,

🤩✨🥰

nouw.com/amaliev
celinelundqvists
celinelundqvists,

Åh vad tråkigt att Amazon inte levererade 😟 Haha jag behöver ett break från den sidan alltså, beställer allt därifrån!

nouw.com/celinelundqvists
Hilma
Hilma,

Gud vilka söta tofflor 😃

nouw.com/hilma
happyM
happyM,

Hoppas du har en jättefin fredag hjärtis ❤️❤️

nouw.com/happym
Linnea,

De skor <3<3<3<3<3<3<3

www.hvadhvorhvordan.dk/
beattriicee
beattriicee,
Sååååå fina!
nouw.com/beattriicee
Sara Silverbeerg,

Vilka otroligt fina bilder!

silverbeerg.com
beattriicee
beattriicee,