VECKANS LISTA - V.43

Veckans lista

Laddat mina batterier inför den kommande veckan har jag verkligen gjort den här veckan, har inte gjort något annat än att bara vila och vila. Redan imorgon startar arbetsveckan eller det är resdag till Landskrona men det är fortfarande kopplat till arbetet. Veckan har verkligen gått fort eftersom jag bara varit ledig 6 dagar så veckans lista kanske inte är så spännande men här kommer den!

VECKANS FIRANDE - Två olika firande den här veckan. Startade veckan med att jag och killen varit tillsammans ett halvår, vi kunde inte fira då vi inte sågs men vi hade en myskväll under vecka istället. Mitt andra firande var för några dagar sedan när bloggen fyllde 12 år. Det går fortfarande att ställa frågor i inlägget under som jag har i samband med mitt firande.

VECKANS BÄSTA - Att kliva av båten och vara ledig är alltid en underbar känsla men också att träffa killen efter två veckor.

VECKANS SÄMSTA - Vädret och min energi. Vet inte vad som hänt för vädret brukar inte vara ett problem men den här veckan har jag inte orkar gått ut trots vädret. Finns någon gång jag varit ute men min energi till att vara ute flera timmar har inte funnits. Så veckans sämsta är att jag varit inne alldeles för mycket, får nästan ångest av att bara skriva detta.

VECKANS SAKNAD - Allt började med att min lillasyster började sakna Thailand och det gör jag också men det blev mer påtagligt när hon delad med sig av video på sin snapschat. För ett år sedan började våran nedräkning till Thailand, trots att vi har varit där en gång tidigare så var det mer speciellt nu när min lillasyster inte hade med sig någon kompis. Saknar verkligen att bo med henne och våra dagar tillsammans. Hade verkligen gjort vad som helst för att åka iväg med henne och bara njuta av varandras sällskap!

VECKANS FUNDERING - Sverige har inte samma produkter som utlandet punkt slut. Många vill att man ska undvika alla billiga sidor där produkter kommer ifrån Kina men vet ni? Alla produkter jag vill ha kommer där ifrån och det finns inte exakt samma produkter i Sverige. Det negativa är att jag inte vill betala mer frakt än produkten kostar eller när man ska köpa små saker så kostar frakten trippelt så mycket. Min fundering är vart man kan hitta bra saker utan att behöver betala flera 100 för tullavgift, inte på svenskt marknad då jag letat i över 16 timmar den här veckan. Köper man liknande saker i Sverige betalar man överpris (inte lite utan ganska mycket) samt att man måste köpa storpack vilket är onödigt när man behöver en sak.

VECKANS MYSIGASTE - Myskvällarna tillsammans med min kille har varit det bästa men också premiären av Så Mycket Bättre. Alltid härligt att se saker som är inspelat här på ön och när man får lära känna artisterna mer än vanligt!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,

Hade missat att Så Mycket Bättre börjat.... hur kunde jag missa det??!

nouw.com/amandassofi
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Grattis till er!


Åh, jag kan verkligen relatera till att känna mej energilös och vädret. Hoppas på att få lite mer energi den här veckan. 😊

nouw.com/frozenvanilla
Yasmine,

Grattis till ert halvår! Hade jag inte jobbat så hade jag knappt tagit mig ut jag heller. Trist men sant...! Kram

yasmissy.blogg.se
Julia Svensson,

Åh så härlig lista!!

juliasvenssons.se
lifeofkile
lifeofkile,

Åhh höstlöven!! Så Vackert!

nouw.com/lifeofkile
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så härligt med myskväll tillsammans med killen, förstår att du saknar din syster ❤️

nouw.com/emelieanderssoon
spiinaker
spiinaker,

Åh härligt inlägg! Hoppas du får en fin tisdag🤩

nouw.com/spiinaker
celinelundqvists
celinelundqvists,

Grattis till dig och din kille <33

nouw.com/celinelundqvists
happyM
happyM,

Åhh stort stort grattis till er ❤️❤️ Så glad för dig finis!! Dessutom sååå mysigt att ni fått ha såna kvällar tillsammans, det är så otroligt värdefullt ❤️ Stor kram ❤️

nouw.com/happym
amaliev
amaliev,

Liker å lese slike innlegg! Er så interresant! ♥️

nouw.com/amaliev