VECKANS LISTA - V.42

Veckans lista

VECKANS GODASTE - Vart ska man börja? Vi jag ätit väldigt mycket gott den här veckan. Smoothie varje morgon, mannagryn är en favorit och kroppkakor som man inte ätit på evigheter. Kan verkligen inte bestämma mig för en sak.

VECKANS AKTIVITET - Hur mysigt är det inte att vara på varv, man är ett litet gäng ombord och man kommer närmare alla i besättningen. Vi har spelat både badminton och pingis vilket har varit våran kvällsaktivitet. Vi har även kört Melodikrysset och haft en bowlingkväll tillsammans vilket har varit underbart!!

VECKANS UTSIKT - Ena sidan är fullt av lyftkranar, hus och väldigt mycket skräp medan andra sidan är magiskt här ombord på båten. Långt bort ser man Danmark, man ser även bron mellan Danmark och Malmö samt en bit av Malmö. Väldigt fin utsikt även fast det inte syns speciellt bra på bild. Tycker det är väldigt häftigt också om jag ska vara ärlig!

VECKANS BÄSTA - Att jag befinner mig i en helt ny stad och jag har heller inte varit såhär långt ner i landet.

VECKANS LÄNGTAN - Det är fortfarande någon dag kvar men jag har bara väntat på att veckan ska ta slut samt måndagen för att sedan få krama om Jonathan som jag saknar så mycket. Vill bara hem och mysa med honom för jag har knappt överlevt.

VECKANS FUNDERING - Ställde en fråga angående GirlPower på min story, fick inte många svar vilket var tråkigt men tack för dem som svarade. Fick nästan samma svar ifrån alla men jag är fullt medveten att GirlPower betyder en sak men hur många lever upp till det. Tyvärr så ser jag mer brister än vad jag ser lyckandes med GirlPower. Väldigt tråkigt, har verkligen tänkt hela veckan på detta och det gör mig galen att vi använder ordet men aldrig kan leva upp till det.

VECKANS JOBB - Veckans jobb är annorlunda den här veckan, först och främst är jag i Landskrona där båten ligger på varv. Hur underbart är det inte att vara någon annanstans än vanligt? Jag klagar inte! Vi är ett gäng som är här på varv för att få båten ren, vi städar alla ytor som finns och det tar verkligen tid trots att man inte trodde det från början. Väldigt kul att få åka på varv då det är första gången och jag ska ner hit på varvet i två olika omgångar till innan året har passerat!

VECKANS TRÅKIGASTE - För mig blev det en chock och jag blev så ledsen när jag läste att Antonia och Jack inte längre är tillsammans. Mitt hjärta gick i två delar, jäklar vad jag kommer sakna det paret.

VECKANS MISSLYCKANDE - Har 5 färdiga inlägg att publicera här på bloggen men ändå har jag varit sämst att bara publicera inläggen. Tid har jag haft men det blir sent på kvällarna och då är det inte lika kul att publicera inläggen så nästa vecka blir det inlägg!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar