VECKANS LISTA - V.41

VECKANS BÄSTA - Under en längre tid har jag använt min kompaktkamera eller min telefon för att ta bilder men nu i veckan började jag använda min systemkamera. Valde även att börja använda min blixt till kameran och wow så härliga bilderna blir. Hade nästan glömt bort hur underbart det är med blixt, så enkelt att använda förutom att den äter batteri på nolltid.

VECKANS MYSIGASTE - Myset i butiken. Att åka ut till Johanna och hänga hela dagen i butiken var riktigt mysigt plus att vi även hann fotografera samtidigt som vi umgicks. Väldigt mysigt. Och ett inlägg om hennes butik kommer upp inom kort!

VECKANS RUTIN - Nästan hela veckan har jag gått upp innan klockan hinner slå 08 men vissa dagar har jag även hunnit upp innan 07 också. Det är väldigt skönt att gå upp tidigare och sitta med en kopp kaffe i soffan. Är som sagt ingen morgon människa men nu har jag lyckas bra med att kliva upp tidigt och jag älskar det. Ska bara gå och lägga mig tidigare!

VECKANS TIPS - Tycker verkligen ni ska se serien "Älska mig" Det finns två säsonger och sista avsnittet på andra säsongen släpptes idag och jag satt klockan 09 imorse och grät på slutet. Så fin och bra serie!

VECKANS CHOCK - Hur kan mitt hår blivit så långt utan att jag märkt det? Hade hästsvans här om dagen och det var då jag insåg att jag hade ganska långt hår att jag skulle våga klippa av lite igen, haha. Sen kom killen med anledningen varför jag inte insett det tidigare, jag har bara håret i en boll hela tiden så det är klart jag inte sett det, vilket stämmer. Så underbart att det faktiskt växer!

VECKANS GODASTE - Snurrade kanelbulle, mhmm vad gott det är!!

VECKANS OKLARA KÖP - Trodde jag hade kommit överens med mig själv men det hade jag inte. Skulle köpa en jacka i veckan vilket jag gjorde men sedan när jag stod i kassan köpte jag ett 3-pack scrunchies trots att jag redan har över 30 stycken hemma. Och inte nog med det, haha jag insåg också att jag har klickat hem ett stort pack av scrunchies som kommer om någon vecka. Hur många behöver jag ha, haha!? Tydligen flera än vad jag kommer använda. Blivit helt besatt!

VECKANS SÄMSTA - Fortfarande inte packat inför min kommande arbetsvecka och den här veckan blir annorlunda så jag kommer inte packa de vanliga, men idag måste jag packa för imorgon ska allt vara färdig för då börjar åker jag hemifrån!


KÄRLEK BEATRICE

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Hoppas du har en bra tisdag fina du, kram! <3

nouw.com/hilma
lifeofkile
lifeofkile,

Kollar just nu på älska mig men har delat upp att se ett avsnitt i veckan för att ha något att se fram emot varje söndag! En så fin serie!! Xx

nouw.com/lifeofkile
IP: 82.99.3.229