VECKANS LISTA - V.40

Veckans lista

VECKANS BÄSTA - Aldrig varit på en klok dejt tillsammans med Jonathan så den här veckan bokade vi bord på Eden som är en supermysig resturang här på ön. Riktigt mysigt att faktiskt gå ut han och jag. Mys, mys, mys!!

VECKANS SERIE - Estonia har varit en stor snackis och jag som själv jobbar till sjöss är tvungen att se den. Vet inte vad jag ska tro men något mer måste ha hänt för båten kan inte sjunka så snabbt från ingenstans. Orimligt! Rekommenderar verkligen att ni alla ser den, tänkte inte gå in på mer detaljer utan se den så förstår ni hur orimligt vissa saker är.

VECKANS BAKNING - Bakar verkligen aldrig men mitt nyårslöfte är att bli bättre på det eller iaf försöka baka mer. Så när jag insåg att det skulle vara kanelbullens dag idag valde jag att baka hela 50 stycken bullar igår. Väldigt kul när man var färdig men den där väntan är inte alls så rolig. Har egentligen 20 olika saker jag vill baka men skjuter jämt upp det!

VECKANS VILL HA - Ska man vara helt ärlig är detta något jag vill ha varje dag men den här veckan har jag mer än någonsin viljat köpa min dröm kamera och objektiv. Är så sugen på att köpa en nu när jag fick ett fotojobb och det kommer in pengar i mitt företag samtidigt som jag får lön via mitt andra jobb. Vill, vill, vill ha den kameran!VECKANS FUNDERING - Hur det ens är möjligt att äga 32 olika scrunchies och då ska jag notera att jag sitter varje kväll vid telefonen och letar nya. Det kommer sluta med att jag har en för varje dag i ett helt år. Men jag älskar att samla och köpa scrunchies men förstår inte hur det gick så fort när jag nyss bara hade 1.

VECKANS TACKSAMHET - Underbara bloggvänner, den här veckan och tidigare veckor har jag kommit närmare flera fina människor. Är såååå tacksam för kontakten utanför bloggen också och inte bara när det gäller att kommentera varandras bloggar! Ni är guld!!

VECKANS TRÅKIGASTE - Tyvärr är det ganska mycket som inte funkar här på bloggen. Trots en ny uppdatering så gav det mig bara mer problem, så tråkigt när man inte kan blogga som man vill men förhoppningsvis fixas allt snart. Men otroligt tråkigt och trött blir man när det inte funkar. Men jag hoppas jag lyckas få upp detta inlägg fel fritt!

VECKANS ARBETE - Fixa en faktura som ska skickas iväg så jag får betalt för mitt senaste jobb!VECKANS PROJEKT- Har börjat på ett inlägg om min resa inom fotograf och hur det går till osv men har skrivit alldeles för långt att jag nu ska försöka korta ner det inlägget. Så ett blogginlägg kan bli ett väldigt stort projekt för mig!

VECKANS BÄSTA - Sovmorgon, när man sovit dåligt i flera dagar och bara får sova ut utan larm är helt underbart!

VECKANS BÄSTA INLÄGG - Absolut det bästa är när jag förklarar ljus för er då det verkligen är ett grymt fototips för alla bloggare. Men sedan älskar jag inlägget där jag visar upp mina tavlor ifrån Poster Store som egentligen är ifrån den här veckan utan förra veckan. Har en grym rabatt för er om ni är nyfikna på nya posters. Bläddra längre ner i bloggen!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,

Haha, scrunchies är ju underbara! Estonia skulle jag verkligen vilja se, och ja, det har krånglat så mycket i veckan, usch, det blir så omständigt att blogga då. < 3

nouw.com/aliceemericsson
enna,

Såå härligt med sovmorgon! Hoppas du får en underbar vecka 😊

sayyeastofashion.blogg.se
meltems
meltems,

Så fina bilder 😊


nouw.com/meltems
sofiahaag
sofiahaag,

Såg hela Estonia dokumentären på en kväll! SÅ bra och spännande, riktigt gripande!

nouw.com/sofiahaag
fiaberggren
fiaberggren,
Låter som en härlig vecka ändå! Vad är det för kamera du vill ha?? Åh gud, jag har en byrålåda som känns som det svämmar över med schrunchies, men upplever ändå (precis som du skriver) att jag ändå ständigt letar efter de haha!
nouw.com/fiaberggren
beattriicee
beattriicee,
Jass det var det också! Skulle vilja ha en Canon 5D Mark IV 😍😍 Haha känns som vi är ganska lika när det gäller schrinchies! 😂
nouw.com/beattriicee
Angerts
Angerts,

Låter som en härliga vecka 😊 Haha,queen of scrunchies! Ha en fin kväll nu! <3

nouw.com/angerts
Desireekujala
Desireekujala,

Jag måste verkligen se den dokumentären om Estonia känner jag!!

nouw.com/desireekujala
oliviamalm
oliviamalm ,

Estonia dokumentären är ju himla spännande! Jag måste se klart den. Bullarna såg ju så goda ut 😊

nouw.com/oliviamalm
celinelundqvists
celinelundqvists,

Oooh vars kan man se den dokumentären? Blev extremt nyfiken nu!

nouw.com/celinelundqvists
beattriicee
beattriicee,
Dplay kan du se den, sååååå intressant att få veta mer efter så många år!
nouw.com/beattriicee
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Ska också titta på Estonia-dokumentären. Tänker på dom anhöriga, vilken hemsk känsla att inte få reda på sanningen utan behöva spekulera.

nouw.com/jossustravelpics