VECKANS LISTA - V.39

Veckans lista

Egentligen skulle detta inlägg komma ut imorgon men eftersom jag har ett samarbete bjuder jag på veckans lista redan nu istället för imorgon!


VECKANS INLÄGG - Inlägget är inte publicerat ännu utan veckans bästa inlägg kommer upp på bloggen imorgon med en grym rabattkod som jag personligen tycker man inte ska missa. Många bloggare har gjort detta samarbete senaste tiden men min rabattkod skiljer sig ifrån många andra så håll utkik imorgon!

VECKANS BESVIKELSE - Uppdateringen som kom till min telefon är jag inte besviken på men apparna som alla snackar om blir jag besviken på. Vart jag än kollar ser jag personer som designat sina appar till en snygg stil och jag tänkte varför inte göra samma sak? Började ändra Snapchat och insåg att detta var inget för mig. För det första kommer det upp ett fönster innan själva appen kommer upp (eftersom man bara skapar en genväg) och därefter får man inte notiser på apparna (det syns inget siffra vid appen så då måste man gå till app biblioteket för att se om man har notiser eller trycka in på apparna) tänk vad enkelt det kan bli att missa notiser? Jag lever hellre med det vanliga utseendet på apparna som fungerar än appar som bara är snygga utan funktion. Blev så besviken på alla som hade hajpat upp dessa appar utan att säga det dåliga. Besviken!

VECKANS INKÖP - Köpte inget men var väldigt sugen på att beställa sköna tjocktröjor!!

VECKANS ARBETE/JOBB - Istället för en hel vecka ledighet blev det bara tre dagar. Snacka om att det var längesedan jag faktiskt höll på med ett fotojobb i flera dagar, den här helgen spenderar jag tillsammans med Jakob (har haft praktik hos honom under min utbildning) Vi ska fotografera pressbilder för ett program åt TV4 här på Gotland och jag är assistent under hela arbetet. Väldigt roligt att få träffa teamet som jag jobbat med tidigare och vi ska hålla på hela helgen samt måndagen så jag kommer vara upptagen med jobb i helgen men jag får samtidigt umgås med fina personer under tiden!

VECKANS BÄSTA BESKED - Knappt ett dygn efter min arbetsvecka ombord på båten fick jag ett samtal ifrån kontoret där dem ville boka in mig för jobb, inte bara en vecka utan tre veckor. Underbart! Känns otroligt roligt att redan nu veta att jag har arbete inplanerat och vilken lättnad!

VECKANS MYSIGASTE - Bo på hotell, hur mysigt är inte det? Älskar att bo på hotell. Eftersom vi har fotojobb i helgen och vi ska åka ganska långt på norra delen av ön var det bäst att jag bodde på hotell med resten av teamet för att det skulle slippa bli krångel att anpassa tider osv. Så veckans mysigast är att bo på hotell. Mys, mys, mys!!

VECKANS TIPS - Fortfarande den magiska deodoranten som räddar min vardag!

VECKANS SÄMSTA - Min osäkerhet, den kommer fram ganska ofta men den här veckan har det varit väldigt ofta!

VECKANS FUNDERING - Hur fattig jag kan bli på väldigt kort tid. Att Amazon ska komma till Sverige är en dröm för mig men inte min plånbok. Vänta, väntar och väntar på ett datum då det ska lanseras. Vet väldigt många saker jag skulle vilja ha som skulle underlätta min vardag, älskar att kolla på video när människor shoppar via Amazon. Hade lätt köpt sakerna om dem fanns någon annanstans för det handlar inte om priser men det är hopplöst att hitta något som är liknande. Så veckans fundering är vad jag ska inskaffa mig först!

VECKANS MOTGÅNG - Hade viljat ladda upp ett tipsinlägg men det får istället bli i kommande veckan då tiden inte fanns tid.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Enna,

Ska bli så kul att Amazon kommer till Sverige också😊 Tänker på alla fina kontorsdetaljer i rosa man kan köpta😊

Sayyeastofashion.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh hotell är ju helt klart ett av det mysigaste man kan göra! Hotellfrukostar är ju bland det godaste som finns! Vad mysigt att du ska på hotell, hoppas du får det helt underbart där. Låter otroligt spännande med samarbetet, ska hålla utkik efter det! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Iselin Renée,

Så koselig innlegg 😊

iselinrenee.blogg.no/
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Så mysigt att bo på hotell! 😊

nouw.com/frozenvanilla
meltems
meltems,

Åh va mysigt med Hotel ❤️

nouw.com/meltems
Desireekujala
Desireekujala,

Åh vad kul att amazon ska komma till Sverige, det visste jag inte! 😃

nouw.com/desireekujala
oliviamalm
oliviamalm ,

Gud vad härligt att få bo på hotell 😊

nouw.com/oliviamalm
sofiahaag
sofiahaag,

Åh jag har inte uppdaterat mobilen än, men håller med om att man inte orkar ha det för krångligt bara för att det ska se fint ut haha!

nouw.com/sofiahaag
Patriciaespe
Patriciaespe,

Älskar också att bo på hotell, innan fleäldrarlivet gjorde vi det väldigt ofta, ni uppskattar man det så mycket mer än då! Lääängtar tills man får egentid igen 😂 låter som du haft en underbar helg!!

nouw.com/patriciaespe
Sophiehelena
Sophiehelena,

Den uppdateringen lät inte rolig haha😅 kul att vara assistent till ett projekt med tv4 😍

nouw.com/sophiehelena