VECKANS LISTA - V.37

Veckans lista

VECKANS BÄSTA - Dagen innan min födelsedag var absolut det bästa på hela veckan. Lyx hela dagen, alltså trippellyx när det gäller mat. Dagen startade med lyxfrukost på Kalkhotel tillsammans med Johanna, senare på dagen tog vi en lunch på Creperiet tillsammans men dagen var inte över där, jag avslutade dagen med middag tillsammans med min familj på Pinchos. Mys på högnivå och lyx kan man verkligen säga. Bästa dagen på hela veckan!

VECKANS OBEHAGLIGA - Utan att tveka var det att öppna mitt skafferi efter tre veckor och möta insekter. Jag som inte klarar av småkryp hade inget val och fick kämpa mig igenom hela processen. Förhoppningsvis har jag tagit död på alla men jag måste ha ögonen öppna lite extra nu efter hela händelsen. Usch vad äckligt det var och hela mitt skafferi blev tomt på varor. Så nu när insekterna är borta får jag fylla upp mitt skafferi igen med produkter!

Frukosten tillsammans med Johanna

VECKANS MYSIGASTE - Kvällen på min födelsedag när jag hängde med min lillasyster och min älskling. Tacos till middag och någon timme efter blev det efterrätt. Mysigt och lugn kväll med lite firande, presenter och god mat. Eftersom jag firade min födelsedag dagen innan så var det underbart med en hemmakväll med bra sällskap!

VECKANS LYCKORUS - Träffade Jessica första gången på minst 3 år, det hade hänt så mycket då hon har fått tvillingar och jag hade pluggat klart. Det var så mysigt att ta upp kontakten och faktiskt träffas efter så många år uppehåll. Fick helt ny energi av att träffa henne och barnen, så mycket glädje!

VECKANS TACKSAMHET - Mina gratulationer som ramlade in under onsdagen, har sagt tack tidigare men säger det igen. Wow, tack till alla. Ni är magiska!

Lunch på Creperiet och middag på Pinchos

VECKANS LÄNGTAN - Flytta hem till min lägenhet, jag visste att den skulle bli klar under veckan men inte vilken dag. Trivs väldigt bra med att bo hemma hos Jonathan men det är så skönt att vi nu kan vara här också utan att det är kaos, damm och möbler över allt. Lägenheten och blivit nymålad och ett nytt golv har tillkommit. Ser fram emot att visa er hur det blev då ni även fick följa med på äventyret när mitt kök gjordes om.

VECKANS GODASTE - Kan inte bestämma mig för en måltid då jag ätit så mycket gott. Ni ser själva hur svårt det är med alla matbilder!

VECKANS FILM - Livet efter dig. Wow. Den är så sjukt fin och jag fattar inte varför jag varken läst boken eller filmen tidigare. Älskar filmen och handlingen men hade gärna viljat haft ett bättre slut. Men den är helt underbart och den är inte speciellt ny men jag rekommenderar verkligen att ni borde se den och speciellt om man älskar kärlek.

Mitt vardagsrum som är nymålat och utsikten över Visby

VECKANS KÖP - Köpte min lillasysters IPad för några dagar sedan och den är perfekt att ha med sig för enkla saker. Läser hellre era bloggar via den och spelar gärna spel på en större skärm. Man skulle kunna tro att jag bara äger produkter ifrån Appel men det gör jag inte även fast det hade vart smart!

VECKANS SMS - Ett sms ifrån jobbet där jag blev bokad för lite jobb vilket känns underbart. På måndag kliver jag ombord på båten och det känns skönt att få jobba lite efter mina två lediga veckor (om man inte räknar med kursen där emellan) Är så taggad att få komma ombord och jobba så det blev absolut veckans bästa sms. I kommande vecka kanske bloggen kommer eka tomt eftersom internet inte alltid är så bra mitt ute på havet.

VECKANS FUNDERING - Alla som sätter upp gardiner i sitt hem, hur gör delm? Sätter man upp gardinerna med den fina sidan utåt och den fula sidan inåt eller gör man tvärtom? Hur gör ni? Känner ni någon som sätter fina sidan utåt? Jag sätter fina sidan inåt, bor ganska högt upp så det är ingen som ser mitt fönster ändå.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

fiaberggren
fiaberggren,
Vilken härlig lista!! Gillar verkligen Livet efter dig! Håller med dig om att man önskar ett bättre slut, men uppskattar ändå att den inte känns för "tillgjord" med att allt alltid slutar fantastiskt haha! <3
nouw.com/fiaberggren
beattriicee
beattriicee,

Haha, jag förstår dig och håller med!

nouw.com/beattriicee
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Creppan? Såååå gott 😍😍!

Hur Var Kalk Hotell ? Och Pinchos?? Ärlig åsikt😀!!

Det där med gardiner verkar knepigt men så är jag kort också 😀

Grattis i efterskott!
nouw.com/dreamandcreativity
beattriicee
beattriicee,

Sååå gott!! Kalkhotel har stans bästa frukost. Älskar den 😍😍 Är så glad att jag även jobbat med hotellet. Pinchos är super god mat men man ska inte vara superhungrig utan med för upplevelsen! 😍😍 Tack!

nouw.com/beattriicee
felicianelen
felicianelen,
Men ja!!! Livet efter dig är de bästa som hänt🥰
nouw.com/felicianelen
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men låter ju som att den dagen var helt underbart med allt gott och fina människor. Det glädjer mig så att höra att dagen var fylld av kärlek och glädje. Hahaha det här med gardiner, något jag aldrig har tänkt på faktisktu utan bara gjort samma år efter år. Jag sätter alltid den fina sidan inåt, aldrig tänkt på hur det ser ut utanför. Nu började jag tänka på det haha. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,

Hahaha det var så det startade för mig också. Började tänka på det efter en film och helt plötsligt kan jag inte släppa tanken 😅

nouw.com/beattriicee
isabylund
isabylund,
Åh vilken matvecka <3 Angående gardiner så ska väl fina sidan vara inåt?? Det är viktigare DU ser det fina varje dag än de som ev spanar upp mot ditt fönster tänker jag 😉
nouw.com/isabylund
beattriicee
beattriicee,

Haha ja det är sant, nu när du säger det 😅

nouw.com/beattriicee
oliviaward
oliviaward,
Grattis i efterskott! Så mysigt du verkar ha haft det och att du bor i Visby!!?? Jag är avis haha
nouw.com/oliviaward
beattriicee
beattriicee,

Tack!! Bor på Gotland men inte i Visby men fortfarande tillgång till Visby vilken dag som helst, haha

nouw.com/beattriicee
Jeanette,

Så roligt inlägg 😊 Listor är verkligen så roliga att läsa. Och så mycket fina bilder på god mat! Mums! Allt ser så himla gott ut.

jeanettte.blogg.se
MissJohansson
MissJohansson,

Så härligt inlägg! Älskar verkligen dessa inlägg med listor, låter verkligen som en härlig vecka. Stor kram!

nouw.com/missjohansson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,

Hahah åhh förlåt, men vilket skratt jag fick när jag läste om insekterna! :'D Kan säga att jag skulle dött och fått småpanik av att se dom i mitt skafferi!! Vad kul att du och Jessica träffats igen och få matcha upp, kan verkligen hände mycket på tre år! Åh, har varit sugen på en Ipad men har inte vetat om det är värt det eftersom man har en dator?! Vad skulle du rekommendera? 😲 Kram fina, fina du <3

nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,

Hahaha så sjukt med insekterna 😅 Alltså jag älskar att ha min dator men den blir med använd när jag är hemma och plattan när jag ska göra snabba eller ta med den någonstans 😍 Jag kan inte välja en sak för dem har både för och nackdelar. Använder plattan mer för tillfället dock 😂🙈

nouw.com/beattriicee
Johanna Utterberg,
ALLTSÅ JAAAA DET VAR BÄSTA DAGEN PÅ FÖRRA VECKAN!!! <3333 Vi får göra det till en födelsedagstradition att fira oss sådär! Och fyyyy med insekterna i skafferiet, alltså jag hade kräkts!!!!! 😟((( Men snyggt i din lägenhet blev det!!! <3
johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,

Verkligen!!! 🤍🤍🤍 Jaaaaa och fotografera bilder. Haha! Jag vet, jag kräktes nästan men ingen kunde hjälpa mig så jag fick bara ta tag i att städa bort allt! 😭😭

nouw.com/beattriicee