VECKANS LISTA - V.36

Veckans lista

VECKANS BÄSTA - Tror ni alla kan gissa rätt på vad som har varit det bästa under veckan. Att få vara veckans blogg har varit magiskt men också att jag fått träffa några nya ansikten här på bloggen. Älskar att hitta nya bloggar att läsa och kommentera, är även så tacksam för alla fina kommentarer jag fått i veckan. Wow, tack för den här upplevelsen. Det har varit så härligt att få prata med en större skala och läsa flera bloggar!

VECKANS INKÖP - Direkt när StyleMood släppte sin julkalender på webben i början av veckan så beställde jag den och jag är så glad att jag i december kommer kunna öppna julkalender på ett normalt sätt än jag gjort tidigare år när jag beställt den. Tredje året i rad som jag beställer den och jag är så taggad på årets julkalender!

VECKANS BÄSTA INLÄGG - Den här veckan har jag många inlägg att välja på, inte lika lätt som tidigare veckor. Men jag har redan bestämt mig för ett inlägg och det var ett självklart val. Gårdagens inlägg ”vad använder jag för bakgrunder” tycker det är så passande och jag ÄLSKAR att tipsa er.

VECKANS LYCKA - Min lägenhet. I början av året blev det ok för mig att jag skulle få nymålat i hall och vardagsrum samt att golvet skulle bytas i vardagsrummet. Nu efter 6 månader händer det, kan inte bo hemma pga kaos men jag är så tacksam att det äntligen blir av. Ihhh, vill bara hem till mig lägenhet trots att jag älskar att bo hos killen!

VECKANS CITAT - Hittade citatet inne hos Mio och jag tyckte det var så vackert!

VECKANS BEROENDE - Det var flera år sedan jag spelade på telefonen men nu har jag blivit besatt av 3 olika musikspel och om jag inte spelar sitter jag och målar på min platta. Älskar att vara lite beroende av musikspel för att jag får tillbaka taktkänslan man en gång hade. Men jag kan också blir sur för att det går för fort, haha!

VECKANS SÄMSTA - Att jag inte gjort speciellt mycket under veckan, det är klart jag gjort lite saker men inte jämfört med andra veckor har det inte hänt lika mycket.

VECKANS MYSIGASTE - Mini roadtrip tillsammans med Jonathan, vi åkte längst små grusvägar mitt ute i skogen och fick se nya ställen eller vägar på Gotland. Vi hade inte det bästa vädret med oss men mulet väder gjorde det bara mysigare att sitta i bilen flera timmar när vi körde längst småvägar.

VECKANS FUNDERING - Om jag ska sätta mig ner någon dag eller kväll för att göra om blogge. Texter behövs uppdaterats och även bilder. Men sedan funderar jag på att ändra typsnitt eller kanske dra in texter ifrån kanterna i alla inlägg? Fortfarande fundersam på vad jag behöver eller vill ändra på. Så tips får ni gärna ge mig!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Härlig lista! så roligt att du blev veckans blogg vännen!! 😍❤️ Kram!
nouw.com/hilmak
oliviamalm
oliviamalm ,
Förstår dig att det kan vara jobbigt att man inte gjort så mycket under veckan men ibland behöver kroppen få vila lite 😊
nouw.com/oliviamalm
feliciatingberg
feliciatingberg,
Så kul att läsa😍
nouw.com/feliciatingberg
brallans
brallans,
Älskade inlägget om olika bakgrunder så förstår att det blir veckans favorit!! 😍
nouw.com/brallans
Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Kul att läsa!<3
nouw.com/hannagrinvald
fiaberggren
fiaberggren,
Vilket härligt inlägg!! <3
nouw.com/fiaberggren
Anna,
Det är alltid mysigt med roadtrips!
www.smids.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Min dator, telefon och padda säger att din sida inte är säker så kommer inte in på bloggen!
nouw.com/beattriicee
lisaoberg
lisaoberg,
Härligt inlägg <3
nouw.com/lisaoberg
Fitnessvisionbycogne
Fitnessvisionbycogne,
Vilken härlig blogg du har!❤️
nouw.com/fitnessvisionbycogne
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh jag vill så gärna upptäcka Gotland så nu blev jag Avis!
nouw.com/celinelundqvists