VECKANS LISTA - V.35

Veckans lista

VECKANS MYSIGASTE - Att jag startade vecka med att sova hos Johanna, vi har inte träffats på hela sommaren eller våren så det var på tiden att spendera tid tillsammans!

VECKANS AKTIVITET - Basic Safety Manila som är en grundläggande säkerhets kurs sjöpersonal. Har tidigare gått en kurs när jag började jobba ombord på Destination Gotland för 5 säsonger sedan men den här kursen jag gick nu innehåller mer saker och gör det lättare för mig att sedan kunna jobba på andra fartyg. Vi hade 5 dagar som bestod av säkerheten ombord, pyroteknik, köra livbåtar, bada med överlednings dräkt, sjukvård, brand och även få rökdyka. Lärorikt, roligt men också lite läskigt innan man väl hade testat på allt. Att vara rökdykare är ett tufft jobb men det är så skönt att jag fått testat på det och kan hjälpa till i nödläge. Är så glad för den här kursen då den är guldvärd att ha!

VECKANS SNYGGASTE OUTFITS - Kan inte riktigt bestämma mig, brandkläder är väldigt snyggt och speciellt med alla tillbehör men ser ni våran silver outfits? Den var kanske inte den skönaste outfiten men den är absolut den snyggaste outfiten jag sett. Glitter och silver outfits, woooow Hade jag fått den hade jag lätt tagit hem den!

VECKANS MÅENDE - Varierat skulle jag säga. Trött har jag varit eftersom det har varit mycket aktivitet och information som ska in i huvudet av kursen. Panik och stress inför att rökdyka eftersom det är så mycket man ska tänka på och därefter min telefon som jag mådde skit över. Det har funnits orsakar varför mitt mående har varit ur balans.

VECKANS SÄMSTA - Har inte riktigt hunnit smälta veckans sämsta händelse ännu, eftersom den hände i helgen. Hade inte rört telefonen speciellt mycket under dagen och på fredagkvällen bestämde jag mig för att uppdatera telefonen och sedan var planen att jag skulle föra över alla mina bilder till datorn eftersom min det inte fanns minne på telefonen. Telefonen låg på laddning och jag hade inte använt den på en timme, sen trycker på inställningar för att leta uppdatering då den väljer att haka upp sig. Vad gör man när en telefon har fastnat? Jo man väntar eller provar att starta om den. Startar om min telefon och det är då jag inser att allt är kört, äpplet står bara i skärmen flera minuter. Ringde Apple men dem kunde inte göra något förrän efter helgen, provar att uppdatera via datorn men det funkar inte och då återstår det att bara förlora allt på telefonen och köra en återställning.

Inte ens en återställning fungerar. Problemet för mig var egentligen inte att förlora alla bilder, kontakter, appar osv utan problemet blev att jag inte kunde kontakta någon eller jag kunde inte betala mina räkningar. Älskar att ha mobilfria timmar men inte på detta sätt, 24 timmar senare har jag förlorat allt på telefonen och den är omställd till ny. Tur att jag hade min bror som kunde lösa det efter några timmar. Vi vet att det är ett problem som hade med min programvara och det stör mig, tur hade jag hade hyfsat bra koll på mina bilder och förlorade enbart 10%. Nu har jag en tom telefon utan appar och bilder men tur att det fungerar igen!

VECKANS ENERGIBOOST - Att jag gick kursen tillsammans med ett väldigt härligt gäng. Fick gå den tillsammans med Cattis och Nappa som jag har jobbat med hela sommaren. Min energi var på topp för vi har alltid så kul tillsammans och peppande var det också när det fanns jobbiga stunder under kursens gång!

VECKANS GODASTE - Pastasallad som jag äntligen har fått ätit och den nya smaken som Loka Crush har tagit fram. Smaka den, den är så god och heter tropiskt.

VECKANS VILL HA - Skulle verkligen behöva ha en ny höstgarderob. Behöva nya mysiga tröjor och jackor men det räcker inte. Varje årstid består av en halvfärdig garderob med klädesplagg, tror aldrig min garderob har varit redo för någon årstid någonsin. Så ja, jag vill ha en färdig garderob för en gångs skull utan att behöva undra vad jag ska ha varje dag!

VECKANS BÄSTA - Att jag äntligen får vara ledig tillsammans med killen, det är alltid lika mysigt när vi båda är ledda tillsammans!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Netti Starby ,
Dessa outfits var riktigt coola! 😃 Kramis
starbys.se
beattriicee
beattriicee,
Haha visst är dem? 😂
nouw.com/beattriicee
Desireekujala
Desireekujala,
Men vilken spännande kurs! Kan tänka mig att den är bra för er som jobbar på sjön! <3
nouw.com/desireekujala
beattriicee
beattriicee,
Det är så bra, skulle inte vilja rökdyka om jag måste men så cool upplevelse! <3
nouw.com/beattriicee
carroat
carroat,
Vad härligt att vara ledig med killen och jag skulle med behöva en ny garderob! Usch vad jobbigt med telefonen, min mardröm är att alla bilder ska försvinna. Måste se till att säkerhetskopiera dem ❤️
nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,
Ja säkerhetskopiera är så viktigt att göra!! ❤️
nouw.com/beattriicee
Linnéa,
Sååå härlig lista (bortsett från telefonen såklart) ⭐️😍
tack, älskar mina nya skor.
nouw.com/linnealiebig
beattriicee
beattriicee,
bortsett från telefonen var det en bra vecka 🌟
nouw.com/beattriicee
fiaberggren
fiaberggren,
vilken ångest med mobilen! tur att veckan slutade bra med lite ledighet !
nouw.com/fiaberggren
beattriicee
beattriicee,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon älskade du! Åhnej vilken ångest när teknik och sånt inte fungerar! Speciellt när det handlar om bilder och andra viktiga saker. Tur du inte förlorade allt för mycket bilder och sånt. Älskar verkligen dom där två outfitsen, så himla härliga och speciellt den silvriga. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,
Älskar verkligen också outfiten!! ❤️
nouw.com/beattriicee
oliviamalm
oliviamalm ,
Wow vilka coola bilder, tråkigt med mobilen
nouw.com/oliviamalm
beattriicee
beattriicee,
simplyalice
simplyalice,
Nya loka crush är så god!! 🥰 Härlig lista!
nouw.com/simplyalice
beattriicee
beattriicee,
Den är så god 😍😍
nouw.com/beattriicee
Yolanda,
Vad fina bilder du tar:)
mittprivatakrig.wordpress.com/
Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Men vilken vecka och spännande kurs<3
nouw.com/hannagrinvald