VECKANS LISTA - V.28

Veckans lista

VECKANS MYSIGASTE - Det måste varit mina kvällar när jag får sparka av mig skorna och lägga mig i sängen!!

VECKANS BÄSTA BILD - Bästa bilden den här veckan är ifrån båten. Oavsett utsikt är det alltid lika fint från den här höjden över havet!

VECKANS BÄSTA - Förra passet jag jobbade hade jag min kille ombord men den här veckan när jag jobbar och han har semester så har jag en av mina närmaste vänner ombord. Vi träffades på jobbet för fem år sedan och vi har inte jobbat på samma skift eller båt på minst 3 år, så det känns helt underbart att vi nu jobbar tillsammans. Så veckans absolut bästa är att jag och Cattis jobbar på samma båt, samma tider (nästan) och även på samma avdelning. Det ska vi göra två veckor till vilken jag är överlycklig för!

VECKANS INLÄGG - Förra inlägget där jag berättar om laxpastan som jag gärna vill äta snart igen!

VECKANS MÅENDE - Blandat, absolut inte bara dåligt utan mer bra men vissa tillfällen har varit jobbigare än andra.

VECKANS SÄMSTA - Vet inte hur det kommer sig men jag har verkligen saknat min kille mer än någonsin den här veckan så det får absolut bli veckans sämsta!

VECKANS JOBB - Som vanligt, varannan vecka är det jobb som gäller för mig och denna vecka har varit fullspäckad med jobb. Går på ett split schema den här veckan, vilket innebär att jag kan vila mitt på dagen i 3 timmar men istället har jag gjort annat. Har inte kunnat sova utan bara vila, ganska skönt med split mitt på dagen man samtidigt känner jag mig så trött nu i slutet av veckan då jag sovit 5-6 timmar varje natt och inget mitt på dagen. Men det har varit en väldigt bra arbetsvecka ombord, så det känns underbart!

VECKANS TIPS - GLÖM ALDRIG BORT ATT DU ÄR PERFEKT SOM DU ÄR!!

VECKANS GODASTE - Nocco, kaffe och nutella.

VECKANS INKÖP - Kan inte bestämma mig om det är ett gammalt eller nytt köp. Vi tar och backar bandet några veckor så ni hänger med vad som hänt. Jag bestämde mig för att beställa en Appel Watch för 5 veckor sedan, då stod det hos Tele2 att det skulle ta 2-3 dagar på leverans. Efter 2 veckor hade jag inte fått klockan och kundservice berättade att det blivit förseningar och att klockan skulle ankomma vecka 29-30. Blev så besviken så jag började gå till andra försäljare och hittade klockan hos Telia. Avbokade hos Tele2 för att sedan beställa hos Telia. Klockan kommer efter 3 dagar och lagom när jag öppnar paketet inser jag att det är fel klocka. Den äldre modellen, så jag kontaktar Telia och dem lovar att skicka ut retursedel och en ny klocka. Ytterligare några dagar går och jag kontaktar Telia igen, ingen klocka eller retursedel är påväg samt att personen som hjälpte mig gjorde inte sitt jobb. Ingen hos Telia kunde hjälpa mig trots att jag visste vem som hjälpt mig, men då den personen ej lämnat anteckningar kunde dem inte hjälpa mig. Ber dem skicka en retursedel så jag kan skicka tillbaka klockan och lämnar inte bra omdöme. Tillslut gick jag tillbaka till Tele2 då jag litar mer på dem och beställer en klocka igen, nu gick det snabbare med leverans då klockan hade kommit in i lagret. Så jag skulle bara väntat från början för Telia var inget att hänga i julgranen, så två dagar efter jag gick ombord för att jobba kom klockan. Men jag lyckades på ombord klockan och har nu den på min arm. Så detta blir veckans köp men samtidigt ett gammalt köp. Äntligen har jag en Appel Watch!

VECKANS FUNDERING - Varför jag alltid ska vara så envis med att packa med mig hela min lägenhet trots att jag aldrig använder mer än 2% av allt. Är expert på att packa ner saker för att jag TROR jag behöver det men direkt efter man slutat så går man och lägger sig. Jag använder bara arbetskläder och på kvällarna är jag för trött för att pyssla med annat. Så jag fattar inte varför jag ska packa med mig allt jag äger trots att jag vet att jag behöver sova efter arbetstid och inte kommer ha tid för annat.

VECKANS ENERGIBOOST - Friskluft! Alltså jag skäms nästan när jag säger att jag bara varit utomhus i 20 minuter den här veckan men den lilla stunden har gett mig så mycket energi. Undra hur mycket jag hade haft om jag varit ute varje dag? Vet inte hur det kommer sig men man glömmer bort att gå ut när man jobbar ombord!

VECKANS FILM - Den här veckan har jag faktiskt hunnit med en film, jag har hört så mycket om den här filmen 365 days. Många har verkligen hypat upp den filmen och jag kände mig tvungen att se den. Först och främst, det är nästan en kopia av Fifty Shades Of Grey, för det andra hur konstigt är inte slutet? Nej alltså förlåt men den filmen är inte bra!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vilket mysigt inlägg! Så roligt att få höra hur din senaste tid har varit! Haha känner igen det där med att packa ner för mycket. Det gör jag alltid, speciellt nu när man ska iväg 1 vecka. Känns som att man packat ner hela hemmet. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,
Hahah och om kan kollar närmare i väskan så inser man att man packat ner hela hemmet eller speciellt saker som är helt värdelösa just där och då! 😂 Hoppas du har det bra! <3
nouw.com/beattriicee
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså din utsikt på båten är något av det finaste, alla färger är ju otroliga! Vad glad jag blir för din skull att du fått jobba med dina närmsta vänner för alla jobbpass blir SÅ mycket roligare när man får det, oavsett hur stressigt, tråkigt eller jobbigt man har det :'D Haha jag dör, vi är så lika där med att packa på tok för mycket när man ska iväg, så himla onödigt för man använder knappt hälften ens! Men tänker - hellre för mycket än för lite :> Och du Beatrice - DU ÄR PERFEKT PRECIS SOM DU ÄR! Så fantatsiskt människa på så många vis <3 Kramisar <3
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Det är alltid lika magiskt mitt ute på havet! Om inte båten levererar färger så kommer sol och nedgången göra det 🥰 Det blir så stor skillnad när man har bra kollegor, speciellt när dem förstår mig osv! Det är viktigt för att det är så stor press och stress ombord. Sant, hellre för mycket än för lite! 😉 MEN TACK!! Ska du säga hjärtat!! ❤️❤️
nouw.com/beattriicee
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Packar också ner för mycket, Tänker alltid att det ska bli lätt packning och bara det nödvändigaste men så börjar jag tänka "Tänk om jag behöver den här. Vad tråkigt om den är hemma då".
nouw.com/jossustravelpics
beattriicee
beattriicee,
O, det där känner jag igen mig med. Precis det tankesättet har jag också! 😂
nouw.com/beattriicee
Enna,
Hoppas du får en helt underbar vecka 😊 <3
sayyeastofashion.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Tack, detsamma! ❤️
nouw.com/beattriicee
Matildaberlin
Matildaberlin,
Är så imponerad över hur positiv du är till split! Själv hade jag fasen gått sönder, haha! Stora kram hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
beattriicee
beattriicee,
Haha, kanske bara är positiv första veckan på split. Får se 😂 kram hjärtat! <3
nouw.com/beattriicee
Hilma
Hilma,
Gud så vacker utsikt det är från båten alltså! Helt sjukt fin 😍 Måste vara härlig luft också! Kram fina du, hoppas du får en fin tisdag ❤️
nouw.com/hilma
beattriicee
beattriicee,
Det är så magiskt med den utsikten!! 😍❤️
nouw.com/beattriicee
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Wow så vackert 😊 glöm inte att du är perfekt som du är-älskar det! <3 kram på dig <3
nouw.com/emelieanderssoon
beattriicee
beattriicee,
Visst?! 😍 Ja det är så fint och SANT! ❤️
nouw.com/beattriicee
fridachristinas
fridachristinas,
Så härlig lista! Älskar veckans tips ❤
nouw.com/fridachristinas
beattriicee
beattriicee,
Tack, veckans tips är så viktigt! ❤️
nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,
Alltså bilden från båten, gud så vackert!! Kram
nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,
Visst är det vackert!? 🥰
nouw.com/beattriicee
Sara,
Härlig lista 😊 Åh, nutella, mums <3
www.aamaziing.se
beattriicee
beattriicee,
Nutella är så gott <3
nouw.com/beattriicee