varför ger du mig falska singnaler?

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Tiden på dagarna bara springer iväg, hinner inte sitta vid datan. Tror jag inte kollat facebook, klokt på snart en vecka. Jag har inte tid med datan just nu och det kan vara skönt på ett sätt, men jag har lovat att jag ska skriva ett inlägg varje dag och här kommer dagens blogg inlägg. (ska även läsa era bloggar, svar på kommentarer idag)

I söndags var jag i skolan, vi jobbar tre eller fyra dagar när det är almedalsveckan här på Gotland. Och sen får vi ledigt en vecka innan jul, så för oss gör det inget. VI har gått runt och lyssnar på olika grejer, delat ut lite lappar om våran skola och annat skoj. Efter åkte jag till tingstäde för att träffa Emma, riktigt myckigt måse jag säga. Vi åt mat och lite, senare åkte vi till Lärbor efter som Kevin fyllde år i söndags. Grattis i efterskott och tack för en trevlig kväll.

I måndags var det skola igen, plus att det var lite annat som hände. Lite jobb och efter åkte jag och Emma till Tingstäde och badade eller hon badade. Men vi fikade och hade mysigt iaf, efter åkte vi ut till Lärbor igen och var med grabbarna och några andra och vi badade. Den kvällen somnade jag tidigt, men det var meningen att jag och Emma skulle åka till Visby på kvällen.

Igår var det jobb för min del mellan 10:00-18:30 igår var det rätt skönt att jobba inte så mycket folk och inte för varmt heller. fick sällskap två timmar på jobbet av Emma. Vid 18:30 åkte jag med min syster till sudret. Bara för att hämta min laddarsladd till datan (den har vart död sen i måndags) och lite post till mig. När klockan är 20:00 tar jag bussen tillbaka till Visby och går ner på Emmas jobb och sitter där till tolv, somnade när jag kom hem igår.

Som ni ser på bilden fick jag mitt halsband från beccadesign, riktigt snyggt och riktigt nöjd. Sen fick jag även mitt objektiv när jag var och hämtade ut posten. Tror ni att jag var glad? Idag blir det att prova mitt objektiv.

Hur har ni haft det dom senaste dagarna?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

danten89,
Hehe allt bra då? 😊
animalcity.blogg.se/
JENNIFERFOTON,
Enya?,
Allt bra gullet ? några sommarplaner än 😊?
naattisplace.blogg.se/
dreamsandthoughts ?,
allt bra idag? 😊
dreamsandthoughts.blogg.se/
rebecca ( F O T O ),
vill ha bilder från nya objektivet NUNUNUNUNU!:D
rrrebeccah.blogg.se/
photograph!,
God morgon! Hoppas allt är bra med dig idag 😊
babustyle.blogg.se/
anna,
sv: ja skad ra och bowla 😃
annamarialarssson.blogg.se/
Tova,
Jättesnyggt halsband 😊
tovandtheblogg.blogg.se/