VÄLKOMMEN 2022!


Välkommen 2022! Hur underbart är det inte med ett nytt år? Själv är jag taggad på ett nytt år och jag hoppas på ett bra år med mycket kärlek och glädje. Hoppas ni fick ett fint avslut på 2021 oavsett om ni var hemma eller med sällskap!


Avslutade mitt år på samma sätt som förra året fast med några små ändringar. Killen hade otur och jobbade detta år också men som tur hann vi träffas nästan fem timmar. Egentligen hade jag kunnat göra något annat än att sitta hemma själv vid tolvslaget eftersom han behövde åka tillbaka till jobbet men jag tycker det inte är farligt att sitta hemma själv på nyår. Vi beställde pizza och åt blåbärspaj som efterrätt framför en film innan han var tvungen att åka tillbaka vid 22-tiden. Vid tolvslaget hade jag gjort mig redo att krypa ner i sängen och det var väldigt behövligt för mig, en lugn och bra nyårsafton. Nästa år förväntar jag mig att vi ska få fira nyår tillsammans eftersom vi inte gjort det trots att det är andra året som vi håller ihop.

Första dagen har jag spenderat med lite egna fotoprojekt eftersom jag kände att det var på tiden att försöka fokusera på något kreativt och sedan har jag även fortsatt mitt letande på vad man ska köpa till killen som fyller år om någon vecka.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar