UTSTÄLLNINGEN - CROSSROADS

Dagar & vardagen

Hela klassen röstade fram ett tema tillsammans och vårat tema för utställningen är Crossroads. Visste inte vad jag ville fotografera eller berätta om mina bilder men jag insåg att jag borde göra något personlig eftersom jag aldrig gör det i vanliga fall. Det var otroligt svårt att försöka fokusera på något personligt men med tiden så kom det fram mera känslor bakom bilderna än vad jag hade tänkt ifrån hela början. Förutom att fotografera, redigera och skriva ut bilderna samt montera bilderna i lokalen satt jag med alla reklam och media inför utställningen. Två hemsidor, affisch, reklam, redigering och uppdatering.
Bildserien handlar om att vi är tre personer från samma familj med samma händelse bakom oss. En händelse som vi aldrig skulle vilja vara med om. Vi är ganska olika även fast vi har samma händelse och blod. Glittret symboliserar en fasad utåt som vi har, alla är inte på samma nivå. Vissa klarar av att prata om det och andra inte. Mitten personen är den som inte är öppen om händelsen speciellt mycket. Tillsammans är vårat glitter ett pussel som är helt.

Är en öppen person men jag kan inte påstå att jag varit speciellt öppen om händelsen som har hänt i våran familj. Detta hände redan i September förra året, precis när jag hade börjat plugga och det har varit väldigt skönt att kunna göra något av mina känslor och lägga in dom i bilder. Även fast inte många vet vad det är som hänt så känns det ganska skönt att kunna dela med sig av en liten del av mitt personliga liv.

Bilderna och texten finns även på min hemsida som jag gjorde snabbt under en dag. Det finns även några porträtt och information på hemsidan.
kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Moa Kandelin,
Så fint och symboliskt med bilderna!
moakandelin.devote.se
Erika,
Älskar bilder med en "historia" bakom, så bra!
icanpikan.blogg.se
Gabriella,
Såå fina bilder!!
gabriellasigfridsson.devote.se
IDA,
Åh så fint <3
None
Fani,
Riktigt grymma bilder och känner absolut att du förmedlar det budskapet du ville bakom dem. Fint <3 Nu vet jag inte vad som har hänt men kan också känna att även om man inte väljer att berätta när man gått igenom något jobbigt så kan det hjälpa att få ut det på annat sätt och tyckte de här bilderna var ett uppfinningsrikt och bra sätt! Kram
nouw.com/bohemianrhapsody
TUSEN TACK!! <3
beattriicee.blogg.se
Tack underbara du!! <3
beattriicee.blogg.se
Tack så mycket, dina ord gör mig väldigt glad! <3
beattriicee.blogg.se
Jag håller verkligen med dig om det!! Det är så sant att man skriker inombords. Jag vet att vi inte känner varandra allt för mycket, men vill du prata så finns jag här. Jag förstår dig om du inte vill och tycker det är jobbigt!! <3 Tack!
beattriicee.blogg.se