UPPDATERING PÅ ETT GAMMALT INLÄGG, LYCKADES JAG?

Tillbakablickar
För flera månader sedan gjorde jag ett inlägg, precis i början av tvåtusensexton. Fem saker jag skulle vilja göra under året, mina äventyr och drömmar. Nu när året börjar lida mot sitt slut är frågan hur många drömmar som gick i uppfyllelse och jag är själv ganska förvånad att jag lyckades nästan med att göra alla saker under året. Men vissa saker saknas. Mitt inlägg om drömmar och äventyr hittar du här. LÄNK TILL INLÄGGET OM NI VILL LÄSA.
Uppdatera min kamerautrustning var ett måste under tvåtusensexton och jag lyckades riktigt bra faktiskt. Ett nytt kamerahus, många analogakameror och väldigt mycket tillbehör till kameran. Väntar även på min poloridkamera som säkert kommer snart. Förväntansfull inför ännu mer utrustning. Har inte blivit speciellt mycket tillbehör när det gäller objektiv, men detta år har jag fokuserat på analogakameror för jag tycker det är speciellt att göra allt från grunden.
Söka skolor och även börja plugga var en av sakerna jag skulle uppfylla under året. Började plugga under hösten och snart har det redan gått ett år då jag ska bestämma mig på nytt vad jag vill göra. Ångesten börjar redan nu. Fortsätta plugga eller inte? Osäker i början av att plugga men ångrar mig inte nu.
Uppleva Norrsken och fotografera skulle inte bli lätt att uppfylla under året. Man kan inte riktigt bestämma när ett Norrsken ska komma, först hade jag tänkt att få uppleva det i Norge men det blev inte en resa till Norge detta år. Vet inte hur länge jag har haft drömmar om att uppleva Norrsken men är överlycklig att jag hade tur att det var Norrsken just den kvällen jag gav mig ut i mörkret för att fotografera stjärnor.

Och nu har jag äntligen fått upplevt en magisk händelse, nu vill jag fotografera och uppleva ett större Norrsken. ÄR MER FÖRÄLSKAD NU. Man kan även säga att jag fick ett extra plus på denna upplevelse, tidigare i veckan fick vi chansen att vara med på en föreläsning om Norrsken. Lärorik och fantastiskt att Calle från Facebook gruppen "Norrsken Sverige" kom till oss och berättade massor med bra information. Skulle även göra en ombre med färgen lila och jag testade en gång men det syns inte speciellt mycket eftersom jag hade ganska mörkt hår vid topparna. Nu har jag färgat topparna ljusare och ska försöka göra en ombre innan detta år är slut. Uppdaterar om jag lyckas, haha! Mitt första försök på att färga lila ombre, ska göra ett försök till innan året är över. Min sista upplevelse var att åka till Norge, men jag har verkligen inte kommit iväg till Norge, men nästa år kanske? Vill verkligen åka till Norge, mitt drömmål om man inte räknar med andra ställen jag vill besöka igen. Måste bara hitta någon som är pepp på att åka med mig och uppleva Norges fina natur. En bra roadtrip i Norge med bra sällskap. Men jag ska lyckas med den drömmen också men inte under detta år. Hinner inte.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar