Uppdatering på en händelserik vecka

Den här veckan har bestått av olika händelser och mindre timmar med sömn än vanligt. Startade veckan med att umgås med min vän Johanna då vi körde en liten roadtrip på norra Gotland, fotografering och det vanliga vi brukar göra, uppdaterat varandra om våran vardag, händelser och annat skoj.


Spenderat många timmar med bilderna från bröllopet som jag fotograferade förra helgen. Här är en av alla bilder från dagen, det är bröllopsparets otroligt söta barn. Älskar verkligen bilden, så härlig att titta på. Blir helt lycklig av bilden och alla andra bilder från bröllopet, åååå vad jag älskar bröllop.


Och under tre dagar har jag fotograferat och träffat otroligt mycket människor. Över 38 länder har varit här på Gotland för ett speciellt event och jag fick äran att följa med på olika event/händelser. Femhundra personer var här på Gotland från olika länder så det finns ganska mycket bilder som ska fixas. Här är ett gäng som hade anmält sig och ville gå en turistrunda i Visby. Har verkligen haft tre härliga dagar även fast jag sovit fåtal timmar.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Minna,
Gotland låter som en underbar plats! (har alltså inte varit där ännu)
mittkokoshjarta.spotlife.se
Amanda,
Åh, härligt det ser ut!
amandaforsman.blo.gg
Ida ?,
Så fina bilder 😊
boardin.se
ISA,
så härligt! älskar händelserika veckor så tiden bara rusar iväg 😃
isabyl.devote.se
Sandra,
Men what, vilken underbar bil att åka på roadtrip i 😃
atilio.metromode.se
MATILDA ROSQVIST,
Söta barn och söt liten bil 😃
matildays.se
Helen,
oj då har du haft fullt upp med andra ord 😋 Det har varit mycket nu men nu börjar ju sommarn lida mot sitt slut och efter helgen är allt tillbaka som det ska (dvs jag får min egentid igen 😋 ) Hur länge blir du kvar på gotland?
heleeens.bubblerroom.se
Det är verkligen en härlig plats, du borde besöka Gotland!
beattriicee.blogg.se
Det var inte våran minibuss men det hade vart sjukt kul. Vi hittade bara den när vi var på roadtrip! 😊
beattriicee.blogg.se
Sarah,
Va kul me en roadtrip 😊
CheerSarah.devote.se