Uppdatering från mig














Min senaste tid har bestått av shopping, middag, utgång, rally och roadtrip i stockholm med mina fantastiska vänner. Fick en bra helg med massor av roliga händelser, mycket skratt och även fint väder. En ny vecka har börjat och hela gårdagen bestod av att flytta ut från min lägenhet.

Imorgon börjar jag flytta in i den nya lägenheten, så jag kanske kommer bli lite frånvarande från bloggen. Men jag lovar mig själv att jag ska uppdatera bloggen lite mer och inte vänta en eller två veckor. Ikväll tänker jag umgås med några vänner och fira valborg/första maj. Valborg är inte så speciellt för mig men tänker fira den ändå. Trevlig valborg och ta hand om er. Återkommer imorgon efter flytten, pace!











kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Magda - Fotografi,
sv: Vad kul! Det skulle jag gärna göra! 😊
magdasportfolio.blogg.se/
Sarah,
hej allt bra =)
Klarahs.blogg.se
BYSMJ
,
mums vad de såg gott ut, ha en bra torsdag finis!
Solin,
Men gott! 😃
solinj.blogg.se
Annika,
SV: tackar så mycket! 😃
blogofphoto.webblogg.se
ida|foto,
tack så himla mycket 😊
iidas.webblogg.se
*svar:* Skönt med en ganska stor lägenhet åt sig själv 😊 Är den dyr då eller väldigt billig?
pinkpiercing.se/
Lifeaslina.webblogg.se,
- Tack så jättemycket! 😊
lifeaslina.webblogg.se
Sofie,
heej, jag är med i en tävling om att vinna one direction biljetter och skulle verkligen behöva din hjälp. Det enda du behöver göra är att följa denna lista på spotify: http://open.spotify.com/user/soffan98/playlist/1iKjdPMjeD0aNxzj9G0FEB det skulle betyda otroligt mycket för mig om du tog dig tid för det.(: om du vill kan du kommentera på min blogg när du är klar så följer jag dig via bloglovin, som tack! kram
sofiegraden.blogg.se
Linnea - fotografering -,
mm vad gott!
phics.blogg.se