Tvåtusentolv

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Känns sjukt att säga att det är 2012 nu, jag kan inte förstå att det är den första Januari. 2012 det kommer bli ett grymt år med många nya äventyr. Jag kommer verkligen se till att göra mycket det här året och jag kommer försöka ändra lite saker i bloggen.

Under hela dagen igår tog jag och min pojkvän det lungt och städade och fixade. Runt sex tiden kom det hit lite folk och bara några minuter efter dom kommit började vi dra till Bjärs där festen var. Ju mer klockan blev ju mer folk började komma till Bjärs. Jag hade en riktigt bra kväll igår och jag tror den kanppast kunde bli bättre, vid tolv slaget fick jag kyssa min underbara pojkvän och vi körde på en liten efter fest, men klockan började bli runt halv tre orkade jag inte längre.

Jag och min pojkvän somnade när vi kom hem och har sovit riktigt bra inatt, nu idag har vi inte gjort något. Vi har sovit riktigt länge och bara tagit det lungt. Ikväll lär det inte bli något speciellt, bara chilla och sova. Jag fick ett grymt bra slut på 2011 och ett bra start på 2012, nu ser jag fram emot alla planer som är planerad. Det går inte att beskriva gårsdagen/natten med ord!

Hur var eran nyår, blev den bra eller dålig?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

LINDAVIOLA!,
sv; Ja, den kommer nog bli skön 😊
lindaviola.blogg.se/
sv. Hihi 😃
mmeeli.se
Deniesé,
sv: Det låter härligt det! 😃 Än är jag bara sjukt taggad för förändringar och nya äventyr. I år då jäklar ska det hända saker! Motivationen är på topp. 😊
liketolive.blogg.se/
johanna,
sv: ikväll har jag kollat på film, själv? 😊
johannalives.blogg.se/
Kashaya,
Fin bild.=) Hoppas du får ett härligt 2012
kashaysblogg.blogspot.com
Nathalie,
god jul och gott nytt år, lite så här i efterskott haha 😃
riktigt fin bild var det i alla fall måste jag säga=)
hoppas du haft de bra senaste veckan som varit?
kram
itsnathalie.blogg.se/
Amanda,
Jo det är jätte bra med mig 😊
snarbergamanda.blogg.se/
Josefine,
Mitt nyår var jättebra, bättre än väntat faktiskt. Jag var så himla otaggad men senare på dagen så blev humöret bättre 😊

theblackcherry.blogg.se/
Emelie,
du tar grymt fina bilder !
emelieurzander.webblogg.se/
Malva,
- Ja, verkligen! 😊
mkdn.blogg.se/