TVÅ SAKER-TAG

Två saker jag inte berättat i bloggen.

Ja, jag har tidigare skrivit att jag varit på kurs och kommer jobba på Destination Gotland. (det vet ni förmodligen) Men tror knappt någon vet att jag kommer bo på båten varanan vecka, vilket kan leda till att bloggen kan vara dålig uppdaterad. Så taggad att äntligen få börja jobba med nytt folk.

Niclas är Gotland för att spendera några dagar med mig innan jag kliver på båten. Sjukt att vi nästan har varit ifrån varandra i två månader!

Två saker jag ofta gör på kvällarna.

Letar efter hemsidor som säljer billiga men stora klänningar, gravdiklänningar. Och nej jag är inte gravid, detta är till för en fotografering. Så vet ni någon hemsida, snälla säg till så slipper jag spendera fyra timmar varje kväll även fast det är ganska roligt att se vad man hittar.

Pratar i telefon i flera timmar, vilket är riktigt mysigt och roligt. Tur att mobilräkningen inte blir dyr.

Två saker jag måste tänka på. KOMMA IHÅG KAMERAN. Min kamera samlar bara mer och mer damm för varje dag som går. Väldigt besviken på mig som alltid glömmer den. Min framtid. Har beslutångest om jag ska jobba eller plugga i höst. Vet inte om jag vill bo kvar på ön eller vad jag ska göra. Skulle behöva ha någon som bestämmer hela min framtid men jag vet själv att det inte går. Måste bestämma själv vad jag har för plan/planer. Två saker jag gjort den senaste tiden. Spenderat tid med både min familj och vänner. Så bra stunder med fika, middagar och uteserveringar.
Fixat grunderna i min hemsida och det har tagit väldigt långt tid, men förhoppningsvis kanske jag blir nöjd med designen.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Anita,
Maten ser bra god ut 😃
siliiins.blogg.se/
Åh vad mysigt att du spenderat tid med vänner och familj, så härligt! Kram
emma.beautyboulevard.se
Julia HW,
Bra inlägg, kanske får göra något liknande!
juliahw.blogg.se/
Maria Linnea,
Vilket roligt inlägg! 😊
mariaslinnea.blogg.se
Moa Håkansdotter,
ALICE,
Hahah, telefonprat på kvällen är ju bäst!!
www.alicem.devote.se
MATILDA,
Så kul att läsa!! 😊 Kram
matildays.se
Ofelia,
Vilket spännande jobb det låter som. Får mig att tänka på rederiet hahah Det ska bli spännande att få följa dig på bloggen om ditt nya arbete. Lycka till 😊
teaterapansmanuskript.wordpress.com/
Kommer bo hemma hela sommaren (Gotland) Men inte dom veckorna jag jobbar, då bor jag på båten! 😊
beattriicee.blogg.se
Åååå, tack!! 😊 Har inte skrivit så mycket om jobbet men det kommer om du är intresserad! 😊 Jag förstår att du tänker på det! 😊
beattriicee.blogg.se