tre viktiga saker under 2011

Jag tänkte ta och berätta några viktiga saker som jag som hänt under 2011. Jag tänkte skriva först vad som hänt varje månad, men det blir nästan inte alls så mycket text eller så kommer det kanske stå samma sak i några av månaderna.

En av dom viktigaste sakern som hänt 2011 är min pojkvän, jag träffade honom första gången i April. Och nästan hela Maj var jag ute hos honom en dag varje vecka för att lära känna varandra. Juni då blev vi tillsammans och nästa hela sommaren har vi vart. Minsta lilla tid jag inte jobbat har jag vart med honom och han har även besökt mitt jobb ett par gånger. Efter sommaren har vi även vart på Öland och i Göteborg. Det finns så mycket som vi gjort som verkligen gjort mitt år bra. Det är en av dom bästa sakera som hänt under 2011 och jag vet att 2012 kommer bli mycket bättre, älskar dig!
Fota är också en av dom viktigaste sakerna som hänt under 2011, jag har tagit många nya bilder. Och även vart på många olika fotouppdrag, som har vart trevliga. Jag känner att 2012 kommer bli bättre, och jag kommer se till att hålla kameran i handen nästan hela tiden. Bilder för mig betyder riktigt mycket, det spelar ingen roll vad det är för bilder. Jag älskar att fotografera. Jag kommer även köpa mycket nya saker till min kamera, som sagt foto är något som jag gjort mycker under 2011.
Alla stunder med mina vänner har också vart mycket för mig, jag älskar att fika och skapa minnen. Nu på slutet av 2011 har jag inte alls vart med många vänner. Men ibörjan hade jag fullt upp hela tiden, det här är också en sak som jag gjort mycket det här året. Och till 2012 kommer det blir mycket mer, fler fika stunder med vänner, fler stunder med mina vänner och vad vi gör det spelar inte så stor roll. Så länge vi skapar minnen, för det är underbart. Tack för det här året mina underbara vänner, nästa år blir mycket bättre, tro mig. Vi kommer hinna så mycket mer, älskar er mina vänner.

Tre av dom viktigaste sakerna som hänt under 2011.
Imorgon kommer det flera saker som har vart viktigt under 2011.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

THE STAR,
Bella Davis,
Jag mår toppen bra 😊
Göra något speciellt imorgon? Kram 😊
blogg.veckorevyn.com/belladavis/
hanna ?,
jarå 😃
heaa.blogg.se/
Karin,
Oh vad bra år 2011 varit för dig och jag tror och hoppas att 2012 blir lika bra!

KRAM
karingunnarssons.se
amanda,
sv: ett macro objektiv 😊
liindstrand.blogg.se/
sofi,
Amandah,
Okej, låter trevligt. 😊

Jag ska fira nyår med min vän Idah. 😊 Och som nyårslöfte har jag att jag ska börja träna mer. 😃
exeggutor.se
Sandra,
Så lite så! Härlig resume!

Allt bra idag?
Kram
sandrasrum.blogg.se/
Julia,
Kul att du är med i månadens blogg! Lycka till! 😃
noordstrom.blogg.se/
sanna,
ska vi följa varandra på bloglovin? 😊
socosy.blogg.se/