Tips om saker alla borde ha hemma!

Samarbeten

INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMAEBETE MED FAVI

Tips är något som jag alltid är tacksam för och speciellt allt som har med boende att göra. För mig är det viktigt att man trivs i sitt hem och jag tänkte därför dela med mig av åtta saker som ligger på min önskelista men även saker som är viktigt att ha i hemmet för att känna sig hemma. Inlägget är ett reklamsamarbete med Favi som är en sökmotor som har snygga och trendiga produkter, det ska vara enkelt att hitta det man söker och det gör man där. Favi har produkter ifrån flera olika butiker på en och samma sida, dessutom är det enkelt att hitta med hjälp av deras grymma filteringsfunktion!

Ett hav fullt med kuddar är ett måste för att det ska bli mysigt i hemmet. Trots att jag har sängen full med stora kuddar så vill jag fortfarande ha mera och i soffan behövs det verkligen flera. Tänk ett hav med kuddar i sängen, det är inte bara snyggt utan väldigt mysigt också. Tror man aldrig kan ha för många kuddar hemma!

Tavlor, tavlor och tavlor. Tomma väggar är verkligen det tråkigaste jag vet om, har du inte en tavla i sitt hem är det på tiden att skaffa några. Eftersom jag själv skapar väldigt mycket bilder så kan jag inte få nog av tavlor, vissa tavlor behöver man byta ut med tiden och vissa inte men jag är på jakt efter något nytt som kan fylla alla andra rum som jag har.

Bilderna/produkterna finns att hitta hos Favi.

Både smart men även snyggt förvaring. Det är inte alltid så att förvaring syns men det är så viktigt att ha i hemmet. När man har saker i förvaring så känner man sig mer ordningsam och det finns inget bättre än att ha koll på alla sina saker. Eftersom jag även samlar på mig nya saker i mitt yrke som fotograf så behöver jag alltid ha mer förvaring för annars ligger allt på tjugo olika ställen. Så smidig men snygg förvaring är något som står väldigt högt upp på min önskelista när det gäller inredning!

Minst tre växter. Är du en person som jag och har svårt att få sina växter att överleva en vecka så fungerar konstgjorda väldigt bra också. Konstgjorda växter behöver inte vara fult utan det finns så sjukt mycket snyggt nu för tiden. Har en växt hemma som överlever men det är ett miraklen annars är det konstgjorda växter eller någon blombukett som dör efter några dagar. Växter skapar en hemmakänsla och man blir faktiskt gladare av växter.

Enfärgade sängkläder. När jag flyttade hemifrån fick jag med mig väldigt mycket sängkläder men allt är olika mönster och jag är en person som älskar stilrent så enfärgade sängkläder är ett måste för mig och jag skulle själv vilja köpa några nya färger istället för grått som jag redan har. Enkelhet kan göra otroligt mycket i hemmet.

Bilderna/produkter finns att hitta hos Favi.

Speglar. Har både små och stora men för ett halvår sedan hade jag ingen stor spegel och jag vet inte hur jag klarat mig tidigare. Men en spegel är ett måste och speciellt en stor så man ser sig själv innan man lämnar dörren.

Hyllor tillhör förvaring litegrann men inte helt. Hyllor är nästan som tavlor, det blir så tomt utan. En bokhylla är något jag letar efter och som man även kan hitta på min önskelista. Helst med glasdörrar eller mer som ett vitrinskåp.

Minst ett set med porslin för sex personer men gärna flera. Brukar inte ha middagar hos mig då jag bor långt bort men när jag väl får besök osv har jag porslin till alla. Jag fattar inte hur jag tänkte innan när jag bara hade fyra stycken? Det behövs ifall man blir mer och på min önskelista står det glas som jag måste ha mer av.

Glöm inte att kika in på Favi.se för att hitta dina favoriter på kort tid!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Ja ja ja ja, till allt, så himla bra inlägg och jag håller verkligen med! Speciellt om kuddar och speglar 😋

nouw.com/missminnea
nellielillskog
nellielillskog,

Men ja!!! Så bra inlägg ✨

nouw.com/nellielillskog
shazi
shazi,

Gud så snyggt med svarta tallrikar osv!

nouw.com/shazi
Hannativeskog
Hannativeskog,

Vilket bra inlägg 🤩🤩

nouw.com/hannativeskog
Ingajohansson
Ingajohansson,

Trevligt inlägg

nouw.com/ingajohansson
aliceemericsson
aliceemericsson,

Superbra tips, håller med om att detta verkligen är bra grejer till hemmet! <3

nouw.com/aliceemericsson
Hilma
Hilma,

Men åh det måste jag absolut kolla in! 😃 <3

nouw.com/hilma
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Jättebra tips och jag håller verkligen med om mycket 😍

nouw.com/emelieanderssoon
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh vilka fantastiska tips du kommer emd bästa du! Håller helt klart med om tavlor, det gör så otroligt mycket för hemmet. Älskar att man också lätt kan byta ut dom och få en helt annan känsla i rummet. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Håller med om att ha många kuddar.

nouw.com/dreamandcreativity