Tips - Överlev en rastlös/tråkig dag


Tänkte dela med mig av tips och idéer som jag brukar göra när jag är rastlös, ensam hemma eller bara har tråkigt. Temat passar ganska bra idag då jag är väldigt uttråkad. Hoppas att ni gillar inlägget och dela gärna med er om flera tips som ni brukar göra när ni är väldigt uttråkade.

Youtube/film - Filmer är ett bra tidsfördriv, finns otroligt många bra filmer man kan se. Brukar själv ha filmmaraton väldigt ofta. Spenderar även väldigt mycket tid på att titta på Youtube. Följer så många där och jag älskar att titta på personer som bjuder på sig själv.

Promenader/äta - Älskar mat, det är det bästa som finns eller nästan. Varför inte lyxa till en god lunch som tar lite tid och därefter ta en skön, lång och härlig promenad. Tycker alltid tiden går snabbt när du är ute och promenerar, klockan går nästan alldelesför snabbt.


Bilderna är ifrån min Weheartit sida - Länk


Inspiration - Känns som jag spenderar mer än halva livet på att leta efter inspiration. Alla gånger behöver jag inte inspiration men ändå kan jag sitta på Weheartit, Pinterest, hemnet och andra sidor i flera hundra timmar. Galet bra tidsfördriv och man blir ganska peppad, nästan över peppad.

Spotify/projekt - Planera inlägg eller kanske påbörja ett projekt som du alltid har viljat testa. Inget är omöjligt. Starta en hemsida, starta en webshop eller varför inte skriva en bok. Finns väldigt mycket man kan komma på att göra och vad är inte perfekt med lite musik i öronen?

Kamera/redigering/bloggar - Fotografera kan man alltid göra, testa nya vinklar eller inställningar. Överdriv när det gäller redigering. Att leka i något redigeringsprogram är alltid roligt, jag älskar det. Testa något crazy. Använd även din tid till att läsa och hitta nya bloggar du gillar. BRA TIDSFÖRDRIV!

Finns så mycket att göra men här är några av alla mina tips.kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Verkligen, håller faktiskt på med en. Sååå kul! 😊
beattriicee.blogg.se
?? sandra,
Evelina,
Då borde vi ju ta o kolla på varandras sen eller inspirera varann! 😊
fallindreams.blogg.se
Sarah,
De va bra tips 😊
CheerSarah.devote.se
Ida,
Älskar den här listan, för det är PRECIS detta jag gör när jag är hemma och har tråkigt också 😊
diytime.se
Viktoria Eriksson,
så bra tips! Fina bilder 😊 älskar weheartit
vickons.blogg.se
Josephine,
Vilka bra tips! 😊
stiles.blogg.se
Ååå, vad kul att du gillar den! 😊
beattriicee.blogg.se
Absolut, kan meddela när min är klar! 😊
beattriicee.blogg.se
Jeanette - Livet i London,
Youtube har räddat många tråkiga dagar 😊
nouw.com/londonlivet