Tillbakablickar från Island 2012


Island 2012 Varje gång jag åker till Gotland så ligger min uppdatering på minut noll, har varit här i tre dagar. Mina dagarna har varit fullspäckad med att umgås med familjen och helgen blir lika full med roliga händelser. Skönt att vara på Gotland och att det händer saker hela tiden.
Skulle leta efter några bilder på min hårddisk och titta vad jag hittade. Bilder ifrån Island 2012, kan inte fatta att tiden gått så fort. Trodde jag hade tappat bort alla mina bilder så det blev lycka nu när jag hittade dom. Förutom alla bilder så lyckades jag även hitta alla filmer från Island, lyckan just nu är obeskrivlig. Island måste jag besöka igen, blev helt förälskad i landet och jag är förmodligen inte ensam om det. En klassresa jag aldrig glömmer!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Karin,
Åh, wow Island! Har alltid viljat åka dit, ser magiskt ut.
forevermore.blogg.se
Det är ett häftigt ställe!
beattriicee.blogg.se
sarah,
Island är fint stäle !
klarahs.blogg.se
Jessica,
Island är verkligen ett ställe jag har drömt om att åka till sedan jag var liten och nu blir jag ännu mer sugen när jag ser dessa bilder!
yiskha.blogg.se
Det är verkligen sååå vackert där! Ni måste verkligen få den resan att bli av, ni kommer inte ångra er. Platsen är helt obeskrivlig! 😊
beattriicee.blogg.se
Jessica, du måste åka dit! Du kommer inte ångra dig! 😊
beattriicee.blogg.se
Helen,
Island är faktiskt ett land jag skulle vilja besöka 😊 Nu är jag färdig med mitt lopp men de kommer ta någon dag innan jag kan röra mig fullt igen 😊
heleeens.bubbleroom.se
Johan,
Där är jätte fint på Island. Måste ha varit en stor upplevelse att ha varit där.
nouw.com/soulful
Det är det verkligen. Det är en sjukt stor upplevelse att besöka platsen!
beattriicee.blogg.se
Anton,
härliga bilder! 😊
antonsfoto.webblogg.se