THIS OR THAT - TRÄNINGSEDITION!

UTMANNING

Två utmaningar i rad har det blivit här på bloggen men det är så kul att svara på frågor eller i det här fallet välja ett alternativ men samtidigt motivera varför. @jojosworkouts har gjort den här utmaningen helt själv så stort creed till dig som skapade den här utmaningen och tack för att jag blev utmanad. Själv vill jag utmana @hilmak, @isabylund och @ceciliasalomonsson. Hur funkar det? Utmaningen går ut på att man ska stryka under det alternativ man föredrar och motivera svaren.


Löpning / Styrketräning

Motivationen till att löpa är högre än styrketräning, motivationen kan bero på att jag springer mer än vad jag kör styrketräning i dagsläget. Skulle jag inte träna själv föredrar jag hellre styrketräning faktiskt eftersom det kan bli roligare.

Morgonträning / Kvällsträning

Skulle egentligen vilja säga morgonträning på helgen och kvällsträning på vardagarna.

Benträning / Överkroppsträning

Benövningar kan vara så mycket roligare än överkropps övningar så av den enkla anledningen väljer jag benträning.

Löpband / Gå eller springa utomhus

Träna samtidigt som man kan andas friskluft är verkligen något jag älskar så det blir enkelt val här. Älskar även naturen trots att det kanske är lite kyligt utomhus just nu men det blir varmt när man kommer igång. Är hellre ute än inomhus på ett löpband.Träna med vikter / Träna med kroppsvikt

Tyvärr äger jag inte supermånga vikter ännu men jag föredrar att jobba med vikter just nu eftersom jag inte känner mig allt för stark att arbete heltid med min kroppsvikt. Så vikter är absolut min favorit just nu!

Träna själv / Träna med vänner

Har väldigt svårt att välja ett av dessa alternativ eftersom jag blir mer motiverad när jag ska träna med vänner, när man bestämt med någon att man ska springa en visstid så gör man det, nackdelen är att jag jämför mig alldeles för mycket. Ska man träna själv blir det enkelt att man kanske skjuter upp oftare men samtidigt älskar jag att träna själv för att inte känna någon press.

Träna på gym / Hemmaträning

Hatar kanske är ett stakt ord men jag gillar inte att träna på gym, visst det finns så mycket man kan göra men jag gillar inte att ha för mycket folk runt omkring mig. Blir bara så osäker, sedan har jag inget gym i närheten så det blir ett problem också.

Gruppträning / Träna på egen hand

Tränar hellre på egenhand eftersom jag sätter för högpress på mig själv i grupp men samtidigt älskar jag att ha gruppträning om man inte känner sig för pressad. Tror egentligen inte sätter press på mig men det känns jobbigt ändå.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,

Men åh sååå rolig lista 😊

Visst är det fint med "torkat gräs" <3

nouw.com/linnealiebig
Elin,

Så kul att läsa. fina bilder också <3 Kram på dig

devote.se/elinelmersson
Hilma
Hilma,

Åh vilken rolig lista! Jag älskar också löpning, tycker det är en sån frihetskänsla <3 KRAM

nouw.com/hilma
T',

Vilken rolig lista. Kul att läsa!

devote.se/babustyle
celinelundqvists
celinelundqvists,

Åh jag är en sån otrolig gymperson haha, all annan träning hatar jag tyvärr :') Önskar att jag tyckte att det var roligt att springa men näpp 😟

nouw.com/celinelundqvists
oliviamalm
oliviamalm ,

Hur kul med en träningslista!!

nouw.com/oliviamalm
ebbabrage
ebbabrage,

Haha så roligt att läsa och jag är typ helt motsatsen 😂

nouw.com/ebbabrage
by_anniess
by_anniess,

Så underbar läsning! toppen härligt med träningslista 😊 Själv föredrar jag styrkekträning, tycker det är allra roligast och ger mig mest 😊 Så kul läsa dina svar!<3 Ha en fin dag<3

nouw.com/by_anniess
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Vilken rolig läsning och vi är i princip hälften var haha😂 själv älskar jag gruppass som spinning, core osv och vill så gärna komma in i ett träningsflow igen! Kram

nouw.com/emmeliesehlin
Ellen,

Så roligt att läsa! Lite annorlunda med en träningslista, kul 😊

ellengrantz.se/