THEMOBILESTORE

Samarbeten
SAMARBETE MED THEMOBILESTORE

Visst är det en jobbigt känsla som uppstår när man lyckas spräcka skärmen? Att tappa bort en telefon är inte en rolig känsla heller, som tur har jag aldrig lyckas med det. Utan alltid fått tillbaka den eller hittat den på egen hand. Men under mina år har jag lyckas med att spräcka några skärmar, dock inte överdrivet många för att jag vet hur extremt jobbigt det är och har valt att använda skydd hela tiden men det är klart jag slarvat speciellt med min iPhone 5.När jag valde att köpa min första iPhone var jag extremt duktig på att använda skal och skärmskydd. Men några månader senare började jag plocka bort mina skydd. Tappade telefonen flera gånger lagom när jag inte hade några skydd och inget hände, det var något som gjorde den helt odödlig. Eftersom den aldrig gick sönder så insåg jag att min telefon inte behöver ha skydd, men nu efter flera år har jag verkligen insett hur mycket min telefon har skadats. Visst det är inte hela världen eftersom telefonen funkar men så onödiga pengar och det är inte snyggt med så mycket skador som min telefon har.

Ska jag trycka på hemknappen måste jag trycka ner skärmen i vänstra hörnet eftersom skärmen inte ligger mot telefonen. Telefonen har flera hundra olika repor och varje hörn på telefonen är skaddad för att jag tappat den. Hade min iPhone 5 haft riktigt glas hade jag behövt bytt den flera gånger och därför är jag mer rädd om min iPhone 6s som faktiskt har glas. Oavsett om man har tur eller är rädd så utmana inte er utan skydd.Där emot när jag uppdaterade min telefon och inköpte en iPhone 6s. Öppnade inte telefonen förän jag hade skydd runt mobilen och utan skydd med mobilen hade jag inte klarat mig. Har tappat den flera gånger och fått flera olika skador i mitt skärmskydd som jag byter ut ganska ofta. Vikten av att ha skydd runt sin telefon är extremt viktigt och det blir så mycket billigare. Har många vänner som bytt sina skärmar flera gånger på ett år och jag förstår verkligen inte varför dom är mer räddare om telefonen. Till alla som har en telefon, använd skydd för annars kommer ni ångra er när det händer något.

Themobilestore har prisvärda tillbehör som hjälper dig att hålla mobilen i bra skick med en snygg touch. Med handen på mitt hjärta rekomenderar jag att ni klickar hem något tillbehör som skyddar din telefon om du inte har det eller behöver nytt. För den dagen jag väljer att sluta andvända skydd kommer jag ångra mig extremt mycket. Themobilestore har bland annat skydd till iPhone 8 och många flera olika modeller.

Finns även en rabattkod som du kan använda för att inskaffa mer säkerhet för din telefon.
15% rabatt om ni använder koden CUQKEH-2325 på THEMOBILESTORE.SE

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar