TESTAR ATT ILLUSTRERA!

Illustration

Godmorgon! Älskar att ni gillade mitt förra inlägg där jag delade med mig av linjekonst, nu har tiden kommit då jag ska dela med mig av mina illustrationer som jag skapat under dem senaste veckorna. Det här är bara några av olika målningar.

Färglägga är något jag älskar, tror jag har minst fem böcker att välja mellan men att måla från grunden är så svårt och jag har aldrig tyckt om det. Skulle inte påstå att jag är duktig på att måla och nu kanske ni blir förvirrade men helt ärlig så har jag fått gjort om samma moment över hundra gånger vilket gör att jag kan måla men det krävs tid och rätt verktyg för att lyckas.


Försökte verkligen att lägga ner tid på att få skuggningen att se naturlig ut, men det är svårt. När man jobbar med bilder och ska lägga till en skugga i efterhand så kan jag tycka det är minst lika svårt som detta!Här kan man se en enklare målning som inte tog speciellt långtid och en svårare målning där jag verkligen behövde lägga ner med tid på. Men wow så bra det blev med lilla my och snusmumriken!Valde även att måla lite teknik som har ganska enkla linjer, en kamera är självklart med tanke på mitt yrke men sedan fick det även bli ett Playstation 5 för att killen gav det som förslag!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Enna,

wow vad fint! Kan du inte berätta hur du gör 😊

sayyeastofashion.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Hur menar du med hur jag gör? 🙈
nouw.com/beattriicee
Linnéa,

Tack, kul att du tycker det - man får ju bjuda på sig själv ibland ⭐️

Sååå fint det det blir 🌸

nouw.com/linnealiebig
Ida,

Men wooow så duktig du är!! Hade varit superroligt med lite enkla tips om hur du gör 😃 Blir så sugen på att sätta mig och öva, får nog dra fram ritplattan snart!

idanilssonphoto.se
fiaberggren
fiaberggren,

Men what!! Du är ju grym ju! Vad illustrerar du i och med? Jag tyckte det blev mycket lättare med skuggning på illustrationer när jag köpte mig en iPad och använde Procreate. Men kan vara i kombination med att jag var dålig på illustrator på den tiden.

nouw.com/fiaberggren
beattriicee
beattriicee,
TAAAAACK!!! ❤️ Använder en annan app men sitter på plattan då det går enklare men ska väl testa på datorn då jag har en ritplatta. Men när killen är hemma lånar jag hans platta då han har penna! Laddade faktiskt ner Procreate för 5 dagar sedan men inte lärt mig det programmet ännu 🙈
nouw.com/beattriicee
fiaberggren
fiaberggren,

Haha, jag förstår fortfarande inte direkt allt i procreate. Men oavsett så verkar det i alla fall vara ett bra program tycker jag! Ser fram emot att se fler av dina skapelser 😍

nouw.com/fiaberggren
Johannna
Johannna,

Men alltså vad duktig du är <3

nouw.com/johannna
carroat
carroat,

Wow vad fint, du är så duktig! Jag älskar Muminbilden så mycket! ❤️

nouw.com/carroat
Josäfin,

men WOW så snyggt!! Du är ju jätteduktig!! 😃

jossanamigo.blogg.se
carroat
carroat,

Hoppas du får en mysig fredag vännen! 🥰

nouw.com/carroat
juliafalten
juliafalten,

Åh det är så roligt att rita på iPad, det är så mysigt också!!🤍

nouw.com/juliafalten
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Men ååh, vad fint 😍!!

nouw.com/dreamandcreativity