tappat rösten efter en bra kväll på krogen

Bilderna är från min mobil och har gjort om dom i appen mytubo.

Ifredags blev det ändrade planer och det är jag glad för, jag hade ingen lust att sitta hemma. Efter jag hadr skrivit mitt inlägg kom Emma hem hit, vi planerade kvällen och åkte mot stan för att träffa några goda vänner. Eftersom jag var trött under hela dagen var jag även trött hela kvällen, men det var riktigt mysigt att träffa några vänner en fredag kväll.

Min dag och kväll igår var lyckat, började dagen med att jag, Emma och Helena åkte och såg basket på morgonen. Därefter lämnade vi Helena och träffade Farhia och åt mat och fikade på Etage. Riktigt mysigt, måste jag säga och träffade mycket bra folk på stan också. Vi åkte hem till min bror Emma somnade och jag satt och såg en film, sen började kvällen. Johannes, Jakob, Pigge och Emma började för festa hemma hos min bror medan jag tänkte vara nykter. Senare mot kvällen blev det krogen och träffa många roliga människor och mycket dans. Jag kan inte säga så mycket mer än att den här gången var det lyckat, bra taxi chafför, bra musik, bra folk, mycket dans och otrolirgt roligt helt enkelt. Vi var hemma runt tre tiden och somnade direkt.

Imorse när jag vaknade kände jag bara hur jag hade tappat rösten och den har inte kommit tillbaka helt ännu. Men den är på väg att komma tillbaka, nu ska jag svara på mina kommentarer, plugga och tvätta. Tack för en otroligt bra helg, det ända jag saknade var att träffa min pojkvän. Älskar dig otroligt mycket och saknar dig!!!♥

Vad har ni gjort för roligt i helgen?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

louisebiszczak?,
Hejsan vill du ha flera läsare?
gå in & titta på min blogg några inlägg ner för att jag tipsar om en sida som får statestiken att höjas med över 100 besökare & massa mer kommentarer! .. de har den iaf gjort för mig.
biszczis.blogg.se/
Nathalie Nyrén,
amanda,
sv; det är bara bra 😊
toppamanda.blogg.se/
Jennifer på Fashioncut,
SV: man kan ju inte hinna med allting på en gång heller 😉
fashioncut.blogg.se/
Sara,
H en fin start på veckan 😊
aamaziing.blogg.se/
hanna ?,
inte mycket kul 😊
heaa.blogg.se/
Lisa,
så fiin blogg! 😊
liisalundqvist.devote.se
carro öhman,
Klicka på länken, klicka på hjärtat några gånger tills siffran höjs, snälla lägg ner 3 sekunder av din tid och rösta på mig! http://apps.facebook.com/freshtoday_sverige/?entry_id=585
hetervajagvill.blogg.se/
SV; hehe (;
händer ikväll annars? (:
sskyttefanny.blogg.se/