TA IN NATUREN - CERVERA

I början av det här året lanserade Cervera en kampanj som innehöll flera nya produkter i deras sortiment. Under en månadstid har bilderna dykt upp på alla olika webbsidor och jag fullkomligt älskar den här kampanjen. Älskar inte bara kampanjen pga produkterna, ljuset och färgerna utan också för att jag har fått varit en del av teamet bakom bilderna!

I november månad nämnde jag att jag hade varit assistent i två dagar då det gjordes en kampanj för Cervera. Olivia som är fotografen bakom dessa bilder, hon är även den personen som har varit min mentor under mina år på Fotoskolan STHLM och sedan hade jag även praktik hos henne under hösten. Efter min praktikperiod hos henne fick jag vara assistent åt henne och det var då vi jobbade med den är kampanjen. Älskar verkligen hela den här kampanjen och Oliva är så jäkla duktig!

Under två dagar fick jag hänga med ett extremt härligt team och att jag fick chansen att vara en av personerna i teamet. Eftersom jag fick se produkterna innan lansering så var jag redan såld när vi fotograferade allt. Det var verkligen så kul att få vara en del av teamet och hjälpa till med allt som behövdes. Hur snygg är inte hela kampanjen?

Artdirector - Anna Kask / Photography - Olivia Jeczmyk / Photography assistant - Beatrice Jakobsson / Stylist - Ida Lauga / Retouch - Sara Cederström Rubin

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar